Dark Mode On / Off

Szép kerítés karbantartás és festés nélkül? Lehetséges!

wpc-kerites-wpc-deck

A kert összképének megteremtéséhez kiemelt figyelmet kell fordítani a kerítésre. Ki ne szeretne szép kerítést karbantartás és festés nélkül? A WPC változatnak köszönhetően ez többé már nem álom. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni erről a lehetőségről!

A WPC kiváló kerítés-alapanyag

Minek köszönhető, hogy a WPC kerítések esetében nincs szükség festésre és karbantartásra? A sokoldalúan felhasználható és magas ellenálló-képességű WPC-nek (Wood Plastic Composite), ugyanis ez a fa-műanyag ötvözet 60 százalékban farostot és 40 százalékban polimert tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a fa és a műanyag előnyös tulajdonságaival egyaránt rendelkezik.

A természetes hatás annak köszönhető, hogy a WPC magasabb arányban tartalmaz farostot. Harmonikusan illeszkedik a környezetbe a fa jellegű megjelenésének köszönhetően. Jól formázható anyag, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Szóval nem tesz kárt benne a csapadék, a fagy, a vihar vagy a napsugárzás. Ráadásul nem tudnak kárt okozni benne az élősködők. Nem kell penészedéstől vagy gombásodástól félni a WPC esetében. Továbbá repedésálló és rendkívül széles körben használják fel. Kerítés mellett többek között fal- és teraszburkolatot is készítenek belőle.

Ez az anyag sokáig megőrzi a külsejét és a színét festés nélkül, évek múlva is úgy néz ki, mintha új lenne. Szóval a WPC kerítések esetében nincs szükség festésre, felújításra vagy pácolásra. Ezáltal ennek a változatnak a beszerzésével nemcsak idő, hanem pénz is spórolható. A WPC kerítés a kíváncsi tekintetektől hosszú éveken át óvja a portát. Továbbá könnyen tisztítható, nem igényel speciális tisztítószereket. A szappanos víz elegendő hozzá.

A fa-műanyag ötvözet jóval tartósabb, mint a természetes fa

Nem véletlen, hogy manapság a WPC kerítés örvend a legnagyobb népszerűségnek. Dekoratív és divatos megoldásnak számít. Karbantartás és festés nélkül is garantálja az esztétikus megjelenést. Hosszú távú megoldást kínál felületkezelés nélkül. Évek múlva is úgy néz ki, mintha új lenne. Továbbá utcafronton és kerti térelválasztóként is jól funkcionál. A WPC zárt kerítésrendszer elemeinek, valamint a kerítésléceknek a telepítése rendkívül egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Bátran felszerelhetőek az elemek már meglévő kerítésvázra is. Lakossági és ipari kerítésekhez egyaránt alkalmas.

Ráadásul fekvő és álló elrendezésben is egyszerűen és gyorsan felszerelhető. Hol kapható kiváló minőséget képviselő, időtálló és gondozásmentes WPC kerítés? A WPC Deck oldalán, ahol megbízható márkák termékei szerezhetőek be 10 év gyártói garanciával. Minden termék esetében igaz az, hogy a gyártásuk szigorú minőségi irányelvek betartásával történik. Általánosságban elmondható, hogy ezek a WPC kerítések gyorsan felszerelhetőek, egy átlagos családi ház esetében akár egy nap is elegendő hozzá.

Ennek a lehetőségnek köszönhetően a WPC kerítésrendszer kialakítása teljesen az egyedi igényekhez alakítható. Soha nem volt ilyen egyszerű és gyors a kerítésépítés!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×