ASCO ALGA ALGA ALAPÚ BIOSTIMULÁNS-1L

6 390 Ft

Dózis: 2 dl/10 liter permetlé

Leírás

Mire jó az Asco Alga termékünk?

 1. A minőségi alga termékek képesek segíteni a növénynek az alábbiak esetén: aszály, hőstressz, vágási sérülés, tápanyaghiány, megtermékenyülés, színesedés, bel tartalom és tárolhatóság javítása
 2. A tengeri algák rendkívül nehéz körülmények között kénytelenek felnőni, hiszen az apály-dagály miatt hol vízben vannak, hol a tengerparton, hideg meleg áramlatok váltakoznak körülötte, folyamatosan pusztítják őket a tengeri állatok
 3. Ilyen körülmények között, ha alkalmas a környezet, akkor nagyon gyorsan kell nőniük
 4. Az algák akár 100-szor gyorsabban képesek nőni, mint a mi szántóföldi növényeink, akár 1 métert is egy nap alatt
 5. Az algákban közel 100 féle hasznos bioaktív alkotóelem van, melyek abban segítenek, hogy berobbanjon a növény

Így használd az Asco Alga készítményt:

Algával az egészséges kertért – YouTube

A Danuba Garden Asco Alga terméke a CerTrust által tanúsított EU engedéllyel rendelkezik, valamint az Ecocert bio minősítő cég listáján is szerepel, mint Bio termék

További információ a termék használatáról:

2 dl Asco Alga-t 10 liter vízben kell feloldani, 2%-os koncentrációban ajánlott kijutttani. Nagyobb dózis nem ajánlott, hisz az perzselhet. Az Asco Alga száraz hűvös helyen a szavatosságát 3 évig megőrzi. A termék nagyon sűrű, gyakorlatilag alga krém, de kiválóan oldódik. Az Asco Alga használata nagyobb növekedést, nagyobb termést eredményez. Ezt pedig a gyümölcs méret növelésére lehet felhasználni. Mi azt javasoljuk, hogy mikor már megjelentek a kis gyümölcsök, akkor használjuk a terméket 2-4 hetente.

Az Asco Alga felbontás után 2 hónapig még felhasználható, ha
– kiöntés után azonnal jól visszazárjuk, valamint közvetlen nappfénytől védett, száraz, és hűvös helyen tároljuk

Minden kiskiszerelésű termékünk esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

A Danuba két tengeri alga biostimulánst is kínál a termelők részére. Ahogy fejlődik a növény, úgy változik a növekedéséhez szükséges növényi hormonok aránya. Gyökeresedés és kezdeti növekedés során az auxin szükséges, így a Kelpak-ot kell választani.A minőségi alga termékek képesek segíteni a növénynek az alábbiak esetén: aszály, hőstressz, vágási sérülés, tápanyaghiány, megtermékenyülés, színesedés, beltartalom és tárolhatóság javítása. A tengeri algák rendkívül nehéz körülmények között kénytelenek felnőni, hiszen az apály-dagály miatt hol vízben vannak, hol a tengerparton, hideg meleg áramlatok váltakoznak körülötte, folyamatosan pusztítják őket a tengeri állatok. Ilyen körülmények között, ha alkalmas a környezet, akkor nagyon gyorsan kell nőniük. Az algák akár 100-szor gyorsabban képesek nőni, mint a mi szántóföldi növényeink, akár 1 métert is egy nap alatt. Az algákban közel 100 féle hasznos bioaktív alkotóelem van, melyek abban segítenek, hogy berobbanjon a növény.

 

Kiegészítő termékek alkalmazása:

 1. Első lépés: Tricho Immun kijuttatása
  Alkalmazd először a Tricho Immun terméket. Ennek szüksége van néhány órára, hogy bejusson a növénybe, és néhány hétre, hogy teljesen elterjedjen és megkezdje a növény belső védelmét és erősítését.
 2. Első lépés kiegészítése: Asco Alga hozzáadása
  A Tricho Immun alkalmazása mellett az Asco Alga terméket is kijuttathatod, amely jól kiegészíti a Tricho Immun hatását.
 3. Második lépés: SoftGuard és DanuVital Bio kijuttatása egy héttel később
  Egy hét elteltével kipermetezheted a SoftGuard terméket együtt a DanuVital Bio-val. Fontos, hogy ez csak a Tricho Immun és az Asco Alga alkalmazása után történjen, hogy elkerüld a káros kölcsönhatásokat.
 4. Ismétlődő kezelések: SoftGuard kombinációk 2-3 hetente
  A kezelési ciklusokat 2-3 hetente ismételheted, váltogatva a SoftGuard + Asco Alga és a SoftGuard + DanuVital Bio kombinációk között.

 

Fagy előtt az algákkal! 

 • Növeljük a növényünk nedv koncenctrációját egy másik „növény” sűrítményével. Erre a legjobbak az algás kezelések. Mint ahogy az emberek is használják az algákat a bőrük fiatalítására, erősítésére, valamint táplálék kiegészítésre (spirulina), ugyan úgy használhatjuk az alga termékeket a növényeinken is.

Kérdések és Válaszok

Még nem érkezett kérdés

Kérdezzen

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: