Dark Mode On / Off

Egyre nagyobb divat a háztáji gazdálkodás még akkor is, ha nem önellátásra vagy árutermelésre kell a gazdaság, hanem csak a saját család alapvető élelmiszereit szeretnénk megtermelni.

Ilyen és ehhez hasonló kisgazdaságok tervezését is vállaljuk, ráadásul segítünk kiszámolni, hogy miből mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell megtermeljetek ahhoz, hogy a családnak meglegyen a betevő falat.

Akár biokertészkedsz, akár hagyományos módon kertészkedsz, netán az átmenetben a kettő között, tudunk segíteni a megvalósításban!

KÉRJ AJÁNLATOT!

Miért minket válassz?

2016-ban döntöttünk úgy, hogy szakmánkhoz hűen vidékre költözünk, mert nem egy nagyvárosba való az a szemlélet és életmódra való igényünk, ami akkor volt. Önellátó gazdaságot akartunk építeni és ez olyan jól sikerült, hogy azóta egy nagy családi gazdaság és élelmiszerüzem van mögöttünk.

Állattartástól egészen a növénytermesztésig, a növénytermesztésen belül a legelterjedtebb termesztési módokig, igen széleskörű tapasztalatot szereztünk már.

Gazdaságunkban közel 250 fajta zöldséggel, gyümölccsel és fűszerrel dolgozunk, állatok terén is a baromfiudvartól egészen a sertéstartásig, mellette a nyúltartásig van tapasztalatunk, hiszen ez adja a szervestrágyánk java részét.

De a jó hír az, hogy un. vegán gazdaságépítésben is jártasak vagyunk, ahol állati eredetű trágya nélkül is gazdag, biodiverz kertészetet, kertgazdaságot tudunk tervezni, ahol a nullhulladék elvek, a víztakarékosság és ugyanúgy a természet védelme megjelenik.

Gazdaságunk 2023-ban elnyerte a Zöld Minősítés díjat is.

Fenntartható kertként és fenntartható kertgazdaságként működünk. A tervezést okleveles kertészmérnökként, társszakértőnk agrármérnök, növényvédelmi szakmérnökként tervez.

Inspiráló képek a mi gazdaságunkból:

Neked is egy gazdag kisgazdaság az álmod, hogy ebben a kiszámíthatatlan világban megtermelhesd az élelmiszerét a családodnak? Kérj ajánlatot tőlünk, hogy akár a következő kertészeti szezonban már nekiállhass a termelésnek!

Nincs is finomabb, mint a saját magunk által termelt zöldség, gyümölcs vagy fűszer.

What Our Clients Say
66 vélemény
×