Dark Mode On / Off

Az ésszerű lakberendezés otthon

otthont alkotunk - ésszerű lakberendezés - kertportál podcast csatorna - hallgatni öröm

Az Otthont Alkotunk tulajdonosával, Somoskövi-Mancz Tímeával beszélgettünk legfrissebb adásunkban, ahol az ésszerű lakberendezés volt a fő téma.

Miért erről❓ Mert sok tévhit kering arról, hogy a lakberendezés drága és igazi úri huncutság, pedig a jó tervezéssel akár hasznos plusz tereket is nyerhetünk, ráadásul bármennyire meglepő: kevesebbet is költünk hosszútávon mindenféle hasztalan dologra. Mondjuk úgy a lakberendezésnek és tervezésnek van egy fenntarthatósági oldala is.

Mi az az ésszerű lekberendezés?

Az ésszerű lakberendezés azért is fontos, mert sokszor azt gondolnánk, hogy egy tértervezés drága. De vajon mennyit költünk el évente feleslegesen? Mennyi olyan hasznavehetetlen bútorunk van, ami valójában funkciójában nem is szolgál ki minket?

Legfrissebb adásunkban, melyet a Youtube csatonánkon is elérhettek és Spotify-on is erről a témáról beszélgettünk Tímeával, akinek nem mellesleg saját zárt csoportja van az Otthont Alkotunk beszélgetésekhez.

Témakörök között szerepelt a sorozatgyártott bútorok szembeállítása a kisipariakkal, a fenntartható, ésszerű megoldások otthoni és irodai körülmények közötti lehetőségekről is.

A praktikus tértervezést is megemlítettük, mivel újabban sajnos a home office is bekúszott a mindennapjainkba.

Ahogyan otthon, úgy munkahelyen is rendkívül fontos, hogy olyan környezet vegyen körbe minket, melyben jól érezzük magunkat. Nem véletlen tehát, hogy szóbahoztuk ezt a vonalat is, mert sem élni, sem hatékonyan dolgozni nem lehet egy olyan térben, ami sem funkciójában, sem elrendezésében, sem a rend terén nem ad örömet.

Hasonló témáink

Korábban már szóba került a Home staging is, amire röviden most is kitérünk, de ha visszahallgatnád azt az adást is, itt megteheted!

Természetesen az ésszerű lakberendezés témaköre nem ér itt véget, mert Tímeával lesznek még beszélgetéseink a jövőben. Érdemes figyelnetek csatornánkat is és feliratkozni rá!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×