Dark Mode On / Off

Karácsonyi könyvajánlónk

Szeretjük a könyveket, adni is és kapni is jó. Minden könyvnek annyira jó illata van, amikor először kinyitod….egy ebook-olvasásnak azért ritkán van ilyen élménye. De nézzük sorra, Nekünk mi a legkedveltebb könyvünk, amit akár ajándékba is szívesen adnánk vagy kapnánk!

Biokertészek nagykönyve

Talán az egyik legkeresettebb könyvünk volt idén, amit volt, hogy díszcsomagolásban kellett feladjunk, mert meglepetés ajándéknak szánták egy lelkes hobbikertésznek. Az biztos, hogy a biokert megtervezésére a legjobb időszak a tél, ráadásul a karácsonyfa alatt a puha szőnyegen fekve, hallgatva a kandallóban a tűz ropogását már elálmodozhatunk a következő évi biokertünkön. Ez a könyv erre ad nagy segítséget!

Erdők-mezők gombái

Gombaszakértők szerint a jelenleg kapható magyar nyelvű gombászkönyvek legjobbja. A gombák csodálatos és szerteágazó világa még a legkisebb gyerekeket is képes órákra ráadásul lefoglalni. Rengeteg kérdésükre a könyv választ ad amellett, hogy megtanítja őket felismerni a gombákat. Azért egy jó gomba-szakellenőrhöz mindig vigyük el a fogyasztani kívánt gombát.

Gyógyteák könyve

Szinte minden családban van egy gyógyfűpárti rokon, akit meg tudsz lepni ezzel a könyvvel. Itthon is kapható gyógynövényekkel rengeteg receptúrát lehet benne megtalálni, igazán praktikus könyv.

Házi füveskönyv

Ha Maria Treben után kellene egy gyógynövény könyvet ajánlani, akkor az előz kisebb könyv vetekszik ezzel a Házi Füveskönyvvel. Fantasztikus növényleírások nem csak szakmabelieknek és ami igazán nagy értéke a könyvnek, hogy olyan összefüggésekre mutat rá a gyógynövényhasználatnál, ami az egyik legfontosabb a saját házipatika témakörében: allergén lehetőségek és mikor NE fogyassz valamilyen gyógyfüvet. Otthoni “méregkeverőknek”, házi “vajákos Biri nénéknek” szinte kötelező olvasmány is lehetne.

Hőkezelés nélküli, tej-, tojás- és gluténmentes finomságok

És végül egy mindenmentes szakácskönyv tele ízletes finomságokkal, ráadásul egészségesen. Akár konyhatündérnek veszed, akár nem, szerintem ebben a könyvben lévő receptekkel csak jót fogsz alkotni.

Mindegyik könyvet a BOLT-ban is megvásárolhatod könnyen és kényelmesen!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×