Dark Mode On / Off

Bekukkantottunk Oprah Winfrey házába!

Orcas-szigeten van Oprah legújabb otthona, elbővölő tájon épült az új magánbirtok.

Már maga a kilátás is magáért beszél, de a rusztikus ház egyszerűen pazar. Nem giccses, hanem otthonos a maga hatalmas méretében is.

Orcas-szigetén található ez a csodálatos magánbirtok, mely Seattle-től északra, a San Juan-szigetcsoportban helyezkedik el, mely otthont ad a világhíres műsorvezetőnőnek, aki milliók kedvence, nem csak Amerikában.

Oprah 7303 négyzetméteres, 2007-ben épült luxusotthona 43 hektáron terül el Orcas-szigetén, mely épületméretét tekintve a legtöbb magyar lakás akár 70-szerese is lehetne. A sziget a bálna-megfigyelésekről híres, erről is kapta a nevét. Nem csoda hát, hogy a műsorvezetőnő is beleszeretett a környékbe.

Számos épület található a birtokon, többek között egy teaház, a főépületben négy hálószoba, öt fürdőszoba, egy nagy edzőterem, stúdió, szauna, egy nagy vendégház az öbölre néző sziklán. Az egész birtok stílusa rusztikus, elsősorban kő és fa újrahasznosításából készült, melyhez réz kiegészítőket és palatetőt adtak. A kertet egy japán botanikus kert ihlette, talán ezért is szeretjük ennyire?

A főház nagyszobája a szabadtéri teraszokba, étkezőszobába és konyhába összpontosul, hiszen a családi és baráti összejövetelek rendkívül fontosak a ház úrnőjének is. A belső tér jellemzője is a rusztikus kialakítás. Oprah szülővárosából és a régi Chicago-i Sears épületből származik a fapadló, mely még különlegesebbé teszi az egész házat.


Nem is a műsorvezetőnő lenne, ha a hálószoba ne lenne különleges. A lélegzetelállító szoba a vízre néz.

Az egész ház szeretetet és az otthon érzését sugallja.

Ezt a konyhát szerintünk minden magyar háziasszony elfogadná, jól sejtjük?

Így hogy a tengerre néz a fürdőszobaablak is, biztos a kádból néznénk a naplementét!

Szeretnél még több ilyen lakást és luxusbirtokot meglesni? Ha igen, kövesd oldalunkat, hamarosan újabb ismert ember otthonával jövünk Lakberendezés rovatunkban!

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

MÁR A YOUTUBE-ON IS! IRATKOZZ FEL!

HASONLÓ CIKKEK A TÉMÁBAN:

Hogyan teremtsünk SPA-hangulatot a kertben?

Ajánlott cikkek