BLACKJAK HUMUSZNÖVELŐ KÉSZÍTMÉNY LEONARDITTAL – 0,2 L

4 390 Ft

Európa vezető humusz terméke
Talajkondícionáló biostimuláns – humusz a talaj lelke
Dózis: 2 dl/10 liter permetlé

Leírás

A humusz a talaj valódi lelke és ahhoz, hogy életerős növényeink lehessenek elengedhetetlen az egészséges és humuszban gazdag talaj. Ebben segít a leonardit alapú Blackjak.

Miben segít a humusztartalmú Blackjack?

  1. A Blackjak-ben lévő humusz javítja a talajminőséget: Mivel minden talaj igazi lelke a talajéleten kívül a humusz, így a Blackjak ebben lesz nagy segítség.
  2. Segíti azt, hogy a növény gyökere több vizet és tápanyagot tudjon felvenni: Mivel humusz nélkül a gyökerek sem tudják megfelelően ellátni a feladatukat, így a humuszpótlás vagy talajjavítás az első minden kert kialakítása, veteményeskert megalkotása előtt.
  3. A Blackjak előnye a többi humusz termékkel szemben, hogy nem lúgos anyaggal pl. nátrium/kálium hidroxiddal oldják fel, hogy az vízoldékony legyen, hanem apró kb. 4 mikronos méretűre aprítják egy gyémánt keménységű késekkel ellátott aprító hengerben.

A Leonardit a barna és fekete szénhez hasonló. A bányászata is hasonlóan történik. Jó minőségű Leonardit található az USA-ban, Kanadában és Ausztráliában is. De, mint ahogy a Föld szén készlete is véges, így a Leonardit készlet is. Ebben az összetevőben rejlik a Blackjak valódi különlegessége!

Minden kiskiszerelésű termék esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

Összetétele: Legalább 28% szervesanyagot tartalmaz, melynek legalább 20%-a természetes humusz képző anyagok (Humik, fulvic, ulmik savak és huminok). A Blackjak pH-ja egyedüliként a piacon az optimális 4-5 közötti, mely sokkal hatékonyabbá teszi a többi kálium-hidroxidos (lúgos) kivonószert használó termékekkel szemben.

Amennyiben a Blackjak-el együtt MikoMax Mikorrhiza gombát is kijuttat a növénye gyökeréhez, akkor jelentősen csökken a műtrágya (N, P) igény, mert a hífafonalak képesek 20-50% plusz vizet és tápanyagot juttatni a gyökérhez, ezzel segítve a fejlődésüket. Ajánlott társtermék mellé még a SoftGuard, mely egy kitozán alapú rovar- és baktérium, gombatámadás elleni készítmény.

Kérdések és Válaszok

Még nem érkezett kérdés

Kérdezzen

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: