Dark Mode On / Off

Az ókori és a modern ötvözete

Egy angol birtokon járunk, mely képeken is nagyszerű, élőben pedig egyszerűen mesés.

Arte Maynard egy neves angol kertdesigner. A kertben sétálva bizony ez nem is lesz vitás, hiszen megannyi csoda rejtőzik ebben a birtokban. Az angol kertek nagy csodálói vagyunk, így folyton kutatjuk az olyan tervezők munkáit, melyek elrabolják szívünket. Maynard kertészeti munkássága pontosan ilyen.

A hófehér futórózsa a romantikus hangulatot jeleníti meg, és méltó párja a mögötte álló zord kőfalaknak és a kovácsoltvas kapunak.

A klasszikus angol építészet jegyeit látjuk a házon, hozzáillően a kert is bővelkedik a 17. századi angol kertek formáival, növényválasztékával. A formára nyírt puszpáng (Buxus) és a kordonművelésű kiterített lombkoronájú fák pont ezt mutatják.

Ha már puszpángok és rózsák, akkor az elrejtőzés helyszíne is megvan. Szolid szobor, visszafogott kerti ülőgarnitúra a nyári olvasások, vagy szerelmes beszélgetések helyszíne lehet.

Levendulával is bővelkedik a birtok, hiszen nemcsak csodálatos virágú, de méhlegelőnek is kiváló.

A tökéletes pázsit százszorszépekkel tarkítva.

Az évelőágyások sem hiányoznak az angolkertekből. A megfelelően összeállított évelőágyá egész évben ontja a virágokat, és szemetgyönyörködtető látványt nyújtanak.

TIPP: Díszmákot is ültethetünk talajtakaró rózsák mellé, hiszen nagyon szép összhatás lesz.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény