Dark Mode On / Off

5 praktikus kertészdoboz őszre

mehecskebarat-kerteszdoboz-borito

A praktikus kertészdoboz bárkinek a kedvence lehet, akik tudatosan és tematikusan szeretnék a kertjüket beültetni, tervezni, alakítani. Nézzük sorra a dobozokat!

A kertészdobozoknak több változata van, mert tematikusan az volt a célunk, hogy olyan boxokat hozzunk létre, hogy praktikus kertészdoboz kialakítások legyenek. Legyen az a vintage hangulat kedvelőinek szóló, a méhecskéket védő. Vagy akár a chilikedvelőké, a kertészdobozok mindenki számára kiváló ajándékok lehetnek.

Vintage kert a falu hangulat jegyében

A falusi hangulathoz azok a régi fajok kellenek, melyek manapság talán már-már újra divatba kezdtek jönni, de még sokan nem ismerik. Nagymamáink kertjében gyakran találkoztunk vele.

A Vintage kert kertészdoboz alapvetően évelőkkel és egynyáriakkal van tele, közel 100 nm-nyi terület beültetésére is alkalmas mennyiséggel.

Rovarbarátok kertészdobozai

Hasznos rovarokra minden kertnek szüksége van. Gondoljunk csak bele, hogy a méhecskék nélkül alig van beporzás. Ugyanúgy a lepkék is rengeteg növény beporzásáért felelnek. Így került bele a dobozokba a Lepkebarát kert és a Méhecskebarát kert kertészdobozok szelekciója.

Töltsd le az applikációt Androidos telefonodra!

A gyerek is lehetnek kertészek!

A gyerekek a legfontosabbak, ha azt nézzük, hogy a jövőt ők fogják élni, mi csak alakítjuk. Ha megtanítjuk őket a kertészet és a növények, állatok szeretetére, akkor a gyerekek jó irányba kormányozzák majd a bolygónk hajóját. Ennek céljából jött létre a Gyerekek kertészdoboza.

Gyorsan csírázó vetőmagokkal, csávázástól mentesen, hogy ha netán lenyelik, akkor se okozzon problémát.

A gyerekek sikerélménye nagyon fontos! Egy saját termelésű zöldség megszüntetheti akár a finnyásságot is és sokkal nyitottabbá teszi őket az ételek felé is.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×