Dark Mode On / Off

5 praktikus kertészdoboz őszre

mehecskebarat-kerteszdoboz-borito

A praktikus kertészdoboz bárkinek a kedvence lehet, akik tudatosan és tematikusan szeretnék a kertjüket beültetni, tervezni, alakítani. Nézzük sorra a dobozokat!

A kertészdobozoknak több változata van, mert tematikusan az volt a célunk, hogy olyan boxokat hozzunk létre, hogy praktikus kertészdoboz kialakítások legyenek. Legyen az a vintage hangulat kedvelőinek szóló, a méhecskéket védő. Vagy akár a chilikedvelőké, a kertészdobozok mindenki számára kiváló ajándékok lehetnek.

Vintage kert a falu hangulat jegyében

A falusi hangulathoz azok a régi fajok kellenek, melyek manapság talán már-már újra divatba kezdtek jönni, de még sokan nem ismerik. Nagymamáink kertjében gyakran találkoztunk vele.

A Vintage kert kertészdoboz alapvetően évelőkkel és egynyáriakkal van tele, közel 100 nm-nyi terület beültetésére is alkalmas mennyiséggel.

Rovarbarátok kertészdobozai

Hasznos rovarokra minden kertnek szüksége van. Gondoljunk csak bele, hogy a méhecskék nélkül alig van beporzás. Ugyanúgy a lepkék is rengeteg növény beporzásáért felelnek. Így került bele a dobozokba a Lepkebarát kert és a Méhecskebarát kert kertészdobozok szelekciója.

Töltsd le az applikációt Androidos telefonodra!

A gyerek is lehetnek kertészek!

A gyerekek a legfontosabbak, ha azt nézzük, hogy a jövőt ők fogják élni, mi csak alakítjuk. Ha megtanítjuk őket a kertészet és a növények, állatok szeretetére, akkor a gyerekek jó irányba kormányozzák majd a bolygónk hajóját. Ennek céljából jött létre a Gyerekek kertészdoboza.

Gyorsan csírázó vetőmagokkal, csávázástól mentesen, hogy ha netán lenyelik, akkor se okozzon problémát.

A gyerekek sikerélménye nagyon fontos! Egy saját termelésű zöldség megszüntetheti akár a finnyásságot is és sokkal nyitottabbá teszi őket az ételek felé is.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.