Akció!

Vintage kert kertészdoboz

(2 vásárlói értékelés)

2 450 Ft

Virágmagok: Virágos Pagony, Kertportál Major

Leírás

Az új összetételben már 5 db Kertportál vetőmagcsomag található a vintage kert életérzésével vegyes kivitelben.

Kétféle dobozt készítünk eltérő virágokkal, mind a Vintage kertek virágai. A szezonális készlettől függ, melyiket tudjuk küldeni.  Miért változik az összetétel? A rendelési időszaktól függ a virágmagok fajtája, mert vannak korán ültethető és már későn ültethető fajok, így pl. nyárhoz közeledve a későn is vethető fajokkal váltogatjuk össze dobozt, míg egy téli rendelésnél a korán már vethetőkkel kombináljuk a dobozt, hogy szezonálisan is alkalmas legyen a használatra.

A dobozba 3 ültetőkorongot, 2 papírcserepet (vagy nagy magok esetében 5 ültetőcserepet/jiffyt vagy apró magok esetében 5 korongot) is találsz, mellyel könnyen és tisztán tudsz dolgozni akár lakásban is.

 

Ha még a korábbi összetételt kaptod: Virágos Pagony vetőmaggal és két meglepetés virágmaggal, kókuszkorongokkal, bambusz jelölőpálcikákkal a dobozban.

a Virágos Pagony nemesített vadvirágos vetőmagok, eltérő összetételben kerülnek bele dobozainkba, mint pl. az illatos lednek, ördögszem, kakastaréj, lepkevirág, borzaskata vagy épp az ammi.

A vetési időket és módokat a vetőmagok csomagolásán és a kis használati útmutatón látod.

A doboz minden alkotója ráadásul komposztálható is, ahogy ezt már tőlünk megszokhattátok, hiszen a környezetvédelem és a hulladékmentesség fontos nekünk!

A virágok fotóit a Virágos Pagony készítette.

Vintage kert kertészdoboz termékről 2 értékelés

  1. Yvett

    Kaptam karácsonyra egy ilyen dobozt, már nagyon várom, hogy elkezdhessem vetni a magokat ? Nagyon jó ötlet és örültem neki!

  2. Eszter Szmolinka (megerősített tulajdonos)

    Ennek a csomagolása tetszett a legjobban a kislányomnak (5 féle dobozt rendeltünk).

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CAPTCHA ImageChange Image