Lepkebarát kert

3 500 Ft

Kertészdoboz sorozat

Leírás

Három különböző vetőmag színkeverék található a dobozban, mely a kertben lakó pillangók kedvencei.

Bársonyvirág színkeveréken többféle fajta szín és virágformával és habitussal tündöklő bársonyvirágot kapsz, a Pillangóvirág a mélyrózsaszíntől egészen a hófehérig többféle árnyalatában díszíti egész nyáron a kertet, míg a sárga nagyvirágú díszcsicsóka egy közkedvelt évelője lesz a virágágyásaidnak.

Kétféle dobozt készítünk eltérő virágokkal, mind a Lepkebarát kertek virágai. A készlettől függ, melyiket tudjuk küldeni. A másik dobozban őszirózsától egészen a kokárdavirágig vannak a válogatások. A rendelési időszaktól függ a virágmagok fajtája, mert vannak korán ültethető és már későn ültethető fajok, így pl. nyárhoz közeledve a későn is vethető fajokkal váltogatjuk össze dobozt, míg egy téli rendelésnél a korán már vethetőkkel kombináljuk a dobozt, hogy szezonálisan is alkalmas legyen a használatra.

A dobozba 3 ültetőkorongot, 2 papírcserepet (vagy nagy magok esetében 5 ültetőcserepet/jiffyt vagy apró magok esetében 5 korongot) is találsz, mellyel könnyen és tisztán tudsz dolgozni akár lakásban is.

Továbbá három bambusz jelölőfa is került a dobozba, hogy tudd mit melyik cserépbe ültettél.

A dobozok egész csomagolása környezetbarát anyagból készült.

 

Miért érdemes a Lepkebarát kert dobozt beszerezned?

  • A kertben a pillangók csodálatos látványt nyújtanak
  • Gyermekeknek is nagy élmény a csodaszép pillangókat szemlélni
  • Régi, lassan eltűnő fajokat is visszacsalogathatsz, mint a pávaszemes lepke vagy a fecskefarkú pillangó, medvelepke

A doboz új kivitelében már fekete fefco dobozban lesz, vagyis rendeléskor már azt fogjuk szállítani. Az új képek elkészültéig türelmeteket kérjük. Mintaként a Virágos kert dobozt érdemes megnézni rendelés előtt!

További információk

Tömeg 0.054 kg
Méretek 12.5 × 9 × 7 cm

Érdekelhetnek még…