Dark Mode On / Off

Így legyél fess derekas munkásnadrágban a kerti munka során!

derekas nadrág

Amikor a kertben ténykedik az ember, akkor bizony több szempontból sem mindegy, milyen nadrágot visel. Nem hátrány, ha kényelmes és praktikus, de szempont az is, hogy ne kelljen állandóan húzgálni a derekát, akárhányszor lehajol az ember. Így ugyanis nem csak komfortosabb és hatékonyabb lesz lesz a kinti munka, de a szomszédoknak is megspórolhatsz néhány arcpirító pillanatot. Minderre megoldás a derekas nadrág!

Bár első körben a derekas nadrág megnevezés nem hangzik úgy, mintha egy kifejezetten esztétikus ruhadarabról lenne szó, érdemes meglesni a kínálatot, mielőtt ítélkezel. Ugyanis ezeknek a modelleknek hála, akár egy divatos farmernadrág is lehet rajtad a kertben úgy, hogy közben maximális mozgásszabadságot biztosít számodra. Így még faültetés vagy gereblyézés közben is fess maradhatsz a divatos szerelésedben. Ezt pedig már bátran nézhetik a melletted lakók is!

Mi is az a derekas munkásnadrág?

A derekas munkásnadrágok igen sokoldalú ruhadarabok, nem véletlen, hogy sokan még munkaruha gyanánt is ezt választják. Alkalmazkodik a különböző kültéri munkálatok kihívásaihoz, az adott időjárási körülményekhez, valamint a saját igényeidhez egyaránt úgy, hogy mindeközben a kényelemről és a praktikumról sem kell lemondanod. Sőt, első ránézésre senki sem mondja majd meg, hogy nem egy divatnadrág van rajtad. E nadrágok kialakításának lényege az a derék részüket speciálisan álmodták meg, így a legtöbbjük állítható. Ennek köszönhetően pedig milliméterre pontosan magadra „szabhatod” a nadrágodat, nem fog sem elállni, sem pedig szorítani. Emellett speciális, minőségi anyaguknak köszönhetően rugalmasak is, így hiába tűnnek úgy, mintha egy butikban vásároltad volna őket, bátran guggolhatsz vagy térdelhetsz is bennük, de a létrán való közlekedés sem fog bennük gondot okozni.

Hosszú távú kapcsolat kezdete ez

Mivel a derekas nadrágok rendszerint kopásálló anyagból készülnek, ráadásul térd résznél szinte valamennyi darab megerősített anyagú, ennek köszönhetően pedig strapabíróak. Vagyis ha egyszer beruházol egy ilyen ruhadarabra, biztos lehetsz abban, hogy sokáig hű társad lesz majd a kerti munkák során. Ráadásul esztétikus és divatos kialakításuknak hála, akkor sem kell átöltöznöd, ha el kell ugranod a kinti munkavégzés közben a közeli kertészetbe valamiért. A megjelenésed így is makulátlan lesz.

Télen és nyáron komfortos

Joggal gondolhatja az ember, hogy a derekas nadrágok csak ősszel és télen nyújtanak praktikus viseletet, ám ez a legkevésbé sem igaz. Mivel számos modell kifejezetten vékony, jó szellőzést biztosító anyagból készül, bátran viselheted a legnagyobb hőségben is akár. Hiszen bár hosszú nadrág van rajtad, ennek ellenére mégsem okoz kényelmetlenséget, ráadásul megvédi a lábszáradat is például a fűnyírózás közben felverődő kavicstól. Ennek kapcsán mindenképpen szót kell ejteni a 3 in1 derekas nadrágról is, amely a praktikusság netovábbja. A gyártó ugyanis úgy alakította ki ezeket modelleket, hogy a száruk igénytől függően, egyetlen mozdulattal állítható. Vagyis lehet rajtad hosszú, bermuda vagy rövidnadrág úgy, hogy közben nem is kell átöltöznöd. Ez kifejezetten praktikus azokban az időszakokban, amikor reggel és este hűvös van, viszont napközben már kifejezetten melegre fordul az idő. Sőt, variálhatod annak megfelelően is, hogy éppen milyen munkát végzel odakinn és szükség van-e a lábszárad védelmére.

Ide kattintva a grandis.hu kínálatában te is megtalálhatod a számodra ideális derekas munkásnadrágot.

Válassz hozzá passzoló pólót és kényelmes cipőt!

Ha szeretnél egy teljes kerti szettet összerakni, hogy végre ne mindig a kinyúlt mackónadrágodban és a szakadt pólódban kelljen elvégezni a ház körüli teendőket, itt a remek alkalom. Ha a derekas nadrág mellé felveszel egy jól szellőző, kényelmes pólót, kiegészíted mindezt egy lehetőleg vízlepergető, strapabíró és komfortos cipővel, te leszel a környék legjobban öltözött lakója, aki még metszés közben is remekül fest. Teheted mindezt teljes kényelemben úgy, hogy közben egy pillanatig sem kell aggódnod amiatt, hogy a nadrágod nem bírja majd a strapát.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény