Dark Mode On / Off

Hogyan vásárolj vetőmagot? – Kiskertész Tanoda

hogyan vásárolj vetőmagot?

Az idei Kiskertész Tanoda első része most aktuális, így januárban. Hogyan vásárolj vetőmagot? Mit kell tudni a vetőmagon levő csomagoláson feltüntetett ikonokról? Melyik mit jelent?

Aki nem tudott élőben részt venni az idei első eseményen és akár a másodikon sem fog tudni, azoknak szól a videó, melyet a youtubeon is végignézhetsz. A Hogyan vásárolj vetőmagot? c. rész arról szól, hogyan könnyítheted meg a vetőmagvásárlást és melyik jelzős mit jelent a csomagoláson, amire mindenképpen figyelned érdemes.

Ha tetszett a videó, IRATKOZZ FEL A CSATORNÁNKRA, oszd meg másokkal is a tudást!

Az eredményes magvetéshez és kiváló palántaneveléshez az is kell, hogy megfelelő vetőmagokat válassz. A márka vagy az ár nem feltétlenül adja meg a választ, sokszor sokkal összetettebb a kérdés.

A vetőmagcsomagolások ikonos jelzései is irányadóak lehetnek például, de hogyan vetünk eredményesen és mibe? Erről is beszélek a videóban.

A jó talajról és a vetéshez szükséges egyéb eszközökről többek között itt is szó lesz a Kiskertész Tanoda alkalmával. A jó talajhoz és az öntözővízhez itt az új epizód is, hogy miért jó a pH és EC mérő egy kertész otthoni eszközei között. De ugyanígy írtunk már arról is a kezdő kertészeknek szóló témakörökben, hogy milyen kezdő eszközökre van szüksége egy újdonsült kertészkedőnek.

Borítókép: Pexels

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×