Dark Mode On / Off

Ha aktív pihenésre vágysz!

Tíztó Horgászpark

Ha te is az aktív pihenést kedvelők sorába tartozol, akkor érdemes elolvasni a legújabb programajánlónkat.

Számos olyan programlehetőség van kis hazánkban, melyet érdemes mindenképp meglátogatni. Most kettőt hoztunk neked az aktívabb fajtából! Mert pihenni aktívan is lehet, sétálva, horgászva, bringázva, vagy túrázva. Csak kellő helyszín szükséges hozzá.

Horgászat és wellness Baján, a Tíztó horgásztavon

Szép környezetben, a természet lágy ölén egy kiadós horgászat olyan aktív pihenés, és élmény tud lenni, melyet nem feled az ember hosszú ideig. 2008-ban megnyitott Tíztó tökéletes helyszín hozzá. Bács-Kiskun megyében, Baja és Érsekcsanád között, közvetlenül a Duna töltés mellett található a két tóból álló horgász- és szabadidőközpont. Horgászokat kettő, igen intenzíven halasított horgásztó várja. Egy 4,5 hektáros és egy 1,5 ha terület. 5 kg feletti pontyok és csukák, amurok, busák, kárászok vagy akár 60 kg feletti harcsák foghatók.

Tíztó

Ha a horgászatban és a szebbnél szebb, hatalmas halak kifogásában elfáradtál, no meg a tó körbesétálásában, tekerj egyet a környéken, két keréken. Vagy pihenj meg az apartmanok egyikében. Esetleg április 1-től szeptember 30-ig nyitva tartó wellness részleget is meglátogathatod pihenésképpen.

Tíztó Horgászpark

Lumina Park

Lumina Park, Budapest- Világ körüli utazás

A Lumina Park margitszigeti Palatinus fürdő strandterületén található. Egy igazán különleges helyszín, mely szinte biztos, hogy mindenkit elvarázsol, aki arra jár. 1800 méteres sétányon 19 különböző, igazán különleges fény- és hangjátékkal működő mesebeli világot mutat be a park. A sötétben megelevenednek, energiatakarékos LED- világítással Földünk kontinensei és annak páratlan állatvilága, és nevezetességei is. Egy kiadós séta igazán feltöltheti az embert, főként, ha ennyi szépséges látvány tarkítja.

Lumina Park

December óta 100 ezredik látogatót ünnepelte a Park. Az október 28-i nyitás óta pedig meghaladta a 180 ezer főt. Varázslatos élmény lehet minden korosztálynak, kicsiknek, felnőtteknek egyaránt. Sötétedéstől este 21.00-ig tart nyitva. Még február végéig meg tudod nézni egyedül, vagy családosan, ha sietsz.

Lumina Park

Ha kedvet kaptál további aktív mozgáshoz és izgalmas látnivalókhoz, olvasd el két korábbi cikkünk, mely télen is elképesztő látványt nyújthat a számodra. Őrjeg és Szőlőhegyi Natúrparkról és a Hajósi Pincefaluról szólnak többek között.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×