Dark Mode On / Off

Egy artista élete és a cirkuszok világa

picard lili artista

Interjúbeszélgetés Picard Lili artistával, többgenerációs cirkuszi családból származó művésznővel. Az artista, mint szakma.

Az artisták élete nagyon rejtélyes. Nagy családként működnek, mégis szinte semmit nem tudunk róluk és a színfalak, a pódium, a manézs mögötti életükről. Miért pont vele készítettünk riportot az életmód rovatunkhoz? Mert méltó példája annak az akaraterőnek is, amivel rendelkezni kell ahhoz, hogy valaki a padlóról is fel tudjon állni. Lili korábbi gerinccsigolya-törést érintő balesete után szinte csak ő hitt abbam, hogy újra színpadra áll. Pár év alatt, de megcsinálta és idén Magyarországon folytatja cirkuszi munkáját.

A beszélgetést itt tudod meghallgatni:

Több olyan kérdésünkre is választ kaptunk, ami szinte urban legend, vagyis városi legendaként járja a világot, mint a leszedált állatok, a belül síró bohócok. Vidám beszélgetés, őszinte gondolatok és egy csomó olyan üzenet, amivel az elmúlt két év után akár neked is reményt adhat a talpraállásban vagy erőt adhat az új, ránk váró kihívásokban, amilyen világot élünk manapság.

Lilitől megtudjuk, milyen egy artista élete, milyen napi rutinokkal élnek és mennyit készülnek egy előadásra.

A szakmákat körbejáró podcast sorozatunk mai epizódjában az artisták életét járjuk körbe.

Gondoltad volna, hogy egy állatszámot is vivő artista sokszor az állattal sokkal többet törődik, mint saját magával, mert az állat az első?

Igazi kultúra, a kultúránk alapja is a cirkusz a mai napig és gyermekkorunk meghatározó szereplője.

Előző adásainkban is hasonlóan hasznos beszélgetéseket folytattunk, hol a tipográfusokról, hol a fenntarthatóságról. Iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig megkapd a friss, pozitív híreket és tartalmainkat. Érdekes témaötleted van? Küld el nekünk e-mailben ötleted és felkeressük hozzá a szakértőt!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×