Dark Mode On / Off

Frissítő zuhany

Van-e jobb annál, mint amikor a nyári forróságban lehűtjük magunkat egy frissítő zuhannyal?

Modern kertekhez is találhatunk impozáns zuhanyzót magunknak, ha a Gardenexpo Kiállításon és Vásáron körbenézünk. A szögletes vonalvezetés tökéletesen illeszkedik a modern kertek látképébe is, így nem csak zuhanyzónk lehet, de látványos térelemként is szolgálhat. A zuhanyzó mellé célszerű olyan növényeket telepíteni, melyek bírják a sok vizet, így bátran válasszunk ún. vízpartimitátor növényeket.

A Vízpartimitátor növények hangulatukban a természetes vizek látványát nyújtják, a sok öntözést is meghálálják, mégsem vízi vagy vízparti növények.
Tipp: a zuhanyzót úgy alakítsuk ki, hogy fürdőzés után tiszta lábbal be tudjunk menni akár a házba, teraszra, akár vissza a medencébe. Célszerű olyan burkolatot választani köré, mely illik stílusában a zuhanyzó kiviteléhez, illetve kiemeli a medence és a ház közötti növények szépségét.

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

MÁR A YOUTUBE-ON IS! IRATKOZZ FEL!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.