Dark Mode On / Off

Tűzfalakkal határolva

Nagy kérdés a tűzfalak eltakarása, főleg akkor, ha a tér is kicsi.

Korábban már írtunk a kőfalak eltüntetéséről egy rövid posztot, ahol elsősorban a fiatalok életérzése köszönt vissza. Most egy kicsit a naturálisabb stílus felé kacsingattunk el tűzfal témakörben.

Ilyenkor olyan növényzetet érdemes ültetni, mely bírja a nyírást és viszonylag gyorsan nő. Sokan a csodasövényt szokták javasolni, de ezen kívül még van számos megoldás a beültetésre. Amikor kicsi a tér, nagyon fontos, hogy olyan térelemeket, bútorokat válasszunk hozzá, melyek nem rögzítettek.

Szék és asztal: Tectona grandis

Célszerűen kerülni érdemes a nagy kanapékat, hacsak nem kuckósítani szeretnénk a teret. Az olivazöld székek jól kiemelkednek a fehér falból és a nagy zöld lombtömegből. A mobil grillezőpult szintén praktikus, hiszen bármikor arrébb gurítható, ha több térre van szükségünk. Polcok szempontjából is célszerű a könnyű szerkezetűek között válogatnunk, hiszen minél robosztusabb egy bútor, annál több teret vesz el látványban is. A fehér aljzatburkolat is nyújtja a teret, és jól illeszkedik hozzá a régi „pilleszék” vonalvezetésű, de modernebb gránitszínű asztal is.

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

MÁR A YOUTUBE-ON IS! IRATKOZZ FEL!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény