Dark Mode On / Off

Díszíts drótfával!

Sokaknak a gyermekek által készített, gyöngyökkel díszített apróbb darabok jutnak eszébe. Legfőbb jellemzője ezeknek, hogy egyediek, sok drót felhasználásával készülnek, rendkívüli kézügyességet igényelnek és remek ajándékok.

Ezt az emlékképet szeretnénk felfrissíteni és bemutatni, hogy hogyan lehet behozni télre is egy darab természetet a házba. Akiket kis koruktól fogva mindig is elvarázsoltak ezek az alkotások, és azon törték a fejüket, hogy hogyan lehet még szebbé, és használhatóbbá tenni, azoknak szeretnénk most új ötleteket adni, és tágabb alkalmazási területeket bemutatni a drótfák lakberendezési felhasználása terén. A fa, mint motívum, azért is ideális otthoni dísz, mert mélyebb jelentéssel is bír. Könnyen párhuzamba állítható az otthonnal, mint életünk egy stabil pontjával és a családdal.

Az általunk bemutatni kívánt drótfák kissé eltérnek a gyermekkorunkban készítettektől, mert egyrészt sokszor annyi drótból készültek, nincsen rajtuk gyöngyös díszítés, és sokkal letisztultabbak, modernebbek. Emellett készítési módjuk is eltér a kisebbekétől, hiszen egyetlen egy szál, akár 1000 méter hosszú drótból formálódnak, vágás nélkül. Egy ilyen műalkotás ideális falidísz lehet önmagában is, mint péládul az alábbi képen látható “család-drótfát”, mely a családcentrikus emberek számára szívmelengető élményt nyújt.

Egy másik érdekes megjelenési formája az ilyen alkotásoknak, amikor használati tárgyakat varázsolunk belőlükl. Pláne ősszel nagyon hangulatos jelenség a következő képeken látható drótból készült csillár. Mindenkit bíztatni tudunk kreatív énjének kibontakozására, persze megértjük, hogy a mai világban nem mindenkinek akad ideje rá.

Az itt bemutatott műalkotásokat a drotfa.hu alkotói készítették, és honlapjukon további darabok tekinthetők meg.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×