Dark Mode On / Off

Dekoráljunk tobozzal!

A toboz az egyik legolcsóbb dekorációs “termék”, szabadon gyűjthető – sőt az őszi kirándulások alkalmával szinte kötelező! 🙂

Íme pár észbontóan ötletes dekorációs tipp – fillérekből, kevés kézügyességgel rendelkezőknek is!

Ruhákhoz hsznált fehérítőbe áztatva Te is “hipózhatsz” tobozt, csak türelem kell hozzá, ameddig a színanyagokat ki nem szedi a fehérítő. Ha nem akarsz ezzel bajlódni, vagy nincs erkélyed, ahol a szagok és egyéb felszabaduló méreganyagokat elvezesd, akkor inkább vedd meg készen virágboltokban, virágpiacon!

Az idei divat – mindenből baglyosat készítünk. Dekorötlet, bagolyimádóknak ajándék, fenyőfadísz kültérre-beltérre. Nekük nagyon bejön. Mi kell hozzá? Toboz, színes filcanyag és egy csipet alkotási kedv!

Az örök klasszikus íróasztali karácsonyfa. Toboz, egy pici cserép – amit beszerezhetsz háztartási boltokban, hobbi-művész boltokban, virágüzletekben, zöld festék, fehér festék – mely lehet tempera is, manikűrműniásoknak egy kis csillámpor is mindig akad otthon…mi kell még?

Vintage karácsony és csajos dekor egyben. Mi kell hozzá? Pici lekvárosüveg, amibe belefér egy teamécses, dekorhomok, pár méter csipke, toboz, rafia vagy sima zsákvászoncérna. Kedved szerint tehetsz rá műhavat, csillámport. Egyszerűen imádjuk!

Girlad – az örök kedvenc! Pár toboz, zsákvászon, fonal és alkotási kedv, semmi más nem kell hozzá. Ablakba, karácsonyfára, kültérre, beltérre…Mindenkinek ajánljuk, gyermekeknek is jó elfoglaltság, javítja a kézügyességet!

Kismanók az ablakba – hasnlóan a bagolyhoz, toboz és filcanyag szükséges hozzá, meg természetesen folyékony ragasztóanyag. Gyerekeknek is jó elfoglaltság, kézügyességet igényel, de remek játékötlet a gyerekszobák feldobására is. Ha a sapkájuk végébe akasztót varrunk szalagból, akkor karácsonyfadíszként is felhasználható!

Kopogtató: ha van a kertedben olyan futónövény, melyet úgyis visszavágnál, érdemes a hosszú hajtásaiból koszorúformát kialakítani. Az így készült alapra ragaszd rá a tobozokat, kapjon egy kedves masnit, és máris kész a kopogtató! Egyszerű, elegáns és nagyszerű!

Vannak még tobozos ötleteitek? 

Küldjétek be az info@kertportal.hu címre szerkesztőségünknek, és közzétesszük alkotásaitokat!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×