Dark Mode On / Off

Amit az ultrahangos diffúzorokról tudni érdemes

ultrahangos diffúzorok tisztítása

Gyakori kérdéseket vettünk végig videó formájában, hogyan és mint kell bánni egy ultrahangos diffúzorral.

Mivel a legtöbben nem kapnak leírást, használati utasítást a vásárolt diffúzor mellé és emiatt többnyire hozzánk fordulnak segítségért, úgy gondoltuk itt az idő erről videót is készíteni, mert bizony sok dolgon múlhat, mennyi az élettartama egy-egy ilyen gyártmánynak.

Az ultrahangos diffúzorok azért érzékeny készülékek, mert bár romló alkatrész nincs bennük talán, de a rendszeres tisztításra oda kell figyelni.

Az ultrahangos diffúzor azon az elven működik, hogy a vízbe tett illóolajat egy nagyon finom “ködként” kipárologtatja.

Az ápolása pont emiatt fontos, mert egyrészt higiéniai kérdést vet fel, ha bepenészedik vagy nyálkás “valami” lesz benne, másrészt meg nem is egészséges, ha koszosan használjuk.

A vízkő az egyik olyan tényező, amire oda kell figyelni, a videóban el is mondjuk, hogy hogyan.

A másik fontos tényező az illóolajok minősége, ami nem elhanyagolható. Szó lesz arról is természetesen, mert bizony nagyon félrevezető tud lenni az illóolajminőség a jelenleg “forgalomban levő” olajoknál is. Mi ezért választottuk többek között a sajátmárkás olajcsaládunkat is és a Biopark illóolajokat, mert megbízhatóak és a gyártási folyamatuk is dokumentált.

A diffúzorok belső tisztításához érdemes szelíd szereket használni. Egy gyengébb és hígabb mosószeres víz vagy folyékonyszappanos víz is megteszi. Kizárólag szivaccsal takarítsuk, dörzsivel sikálni, netán fémdörzsivel TILOS!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×