Dark Mode On / Off

Piacozó: hétvégi piacajánlónk

Miért is tolonganál a tömött piacon, ha ugyanúy mindent megvehetsz egy hangulatos tabáni kispiacon is? Vagy vasárnap egy kis Slow élvezettel egybekötve?

A piacozás egy külön lélekemelő tevékenység, arról nem is beszélve, hogy nagyszerű érzés ismerni azt, aki az ételt az asztalodra szállítja…még ha közvetetten is. Most hétvégén is két nagyszerű rendezvény lesz, melyre várnak a szervezők Téged is szeretettel.

SZOMBAT – CZAKÓ PIACZ a Tabánban (2018. november 17.)

Minden szombaton termelői piaccal vár a Czakó kert étterem és cukrászda kerthelyisége. 

A piacz eseményéről a Facebookon is tájékozódhatsz, minden alkalommal van valami különelegesség. Ezen a hétvégén például ott volt a kéthetente megjelenő Vincze Gomba is, aki hozza szebbnél szebb gyűjtött és termesztett gombáit. Nekünk is lapul már egy kis szegfűgomba itt a hűtőben, arra várva, hogy a rántottába kerüljön holnap.

Kikkel találkozhatsz még a piacon?

Az ÉLŐ-TISZA friss zöldségeivel és gyümölcseivel mindenképp, vele szemben a Le petit Boulanger – vagyis a kis pékinas ínycsiklandozó kenyereivel és pékáruival. Nem túlzás azt mondani, hogy az igazi kenyér élményt megkapod náluk és ne felejtsd el megkóstolni a paradicsomos-cukkinis levelet sem!

Velük szemben áll a Gourmet & Delicious Manufaktúra a díjnyertes lekvárjaival, chiliszószaival és izgamólmas chutneyjaival is, ami már a vevők kedvenc kóstolóhelye is lett az elmúlt időszakban. Egy kóstolóra és mosolyra mindig várnak Szabolcsék téged is, hiszen a jó falatokhoz jár a mosoly is. A piac kedvence mindig a Hétfejű Sárkány chutney és a 100%-os szilvalekvár, úgyhogy feltétlen kóstold meg és vigyél haza is belőle!

A piacon találod a Csomó Termékektől Mónit, aki lekvárokkal és színes, izgalmas szörpökkel vár, rengeteg érdekes ízzel, mint a rózsaszirmos birslekvár, vagy a rozmaringos birspüré. 

Mellette a Czifra sajt és a Dabasi Csirke, szebbnél szebb friss hússal és friss tojással. A Mézcsepp manufaktúra mézeiből sincs sosem hiány.

HA VÁSÁRLÁSODNÁL BEMONDOD A GOURMET & DELICIOUS ASZTALÁNÁL A “KERTPORTÁL” SZÓT, AKKOR 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK VÁSÁRLÁSOD VÉGÖSSZEGÉBŐL!

VASÁRNAP: SLOWGASZTRO MERKET az Anker’tben (2018. november 18.)

Gyakorlott kiskertpiacozók már tudják, mennyire izgalmas újdonságokkal van mindig teli a SLOWGasztro. A SLow food életérzéssel megtöltött rendezvényen lesznek sajtok, füstöltárúk, mézek, egyedi porcelántányérok is a megszokott kínálaton túl. 

Egyedi kézzel festett porcelánjaival elsőként vesz részt a Szizi Művek is, úgyhogy ha gyermekednek szeretnél venni szuper étkészletet, akkor feltétlen látogass el hozzá vasárnap.

Miért szeretjük ennyire a SlowGasztro Marketot? 

Íme a válasz: kellemes környezet, mosolygós emberek és nincs hatalmas tömeg sem, így kényelmesen bevásárolhatsz akár már karácsonyra is!

HA VÁSÁRLÁSODNÁL BEMONDOD A GOURMET & DELICIOUS ASZTALÁNÁL A “KERTPORTÁL” SZÓT, AKKOR 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK VÁSÁRLÁSOD VÉGÖSSZEGÉBŐL!

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×