Dark Mode On / Off

Nishigaki olló: női kezekbe való metszőollóval igazi japánacél pengével

nishigaki olló metszőolló 1

Nagyon szeretem az értékes és mégis megfizethető szerszámokat, nem csak tesztelni, de valóban használni is. Ilyen a Nishigaki olló, ami női kezelbe való metszőolló is! A magas minőséget a japánacél pengével éri el!

A Nishigaki olló először tesztelésre érkezett hozzánk és mielőtt a fenti videó elkészült, előtte pár hétig kapta rendesen a kiképzést, hogy valódi tapasztalatokkal szolgáljunk és ne sima reklámszövegeket puffogtassunk. A Noshigaki olló megéri a pénzét és egy kiváló metszőollót ismertünk meg ebben a termékcsaládban.

Metszőolló tesztelés

A metszőollót többféle faanyag átvágásánál teszteltük. Emellett zöldhajtás és fás alapanyag is a metszőollónk elé került.

A japán penge előnye, hogy egy igen jó minőséget képvisel, tartós az élezése. Nagyjából egy hónapnyi aktív használat után is a gyári élességet kapjuk.

Tartós nyéllel az erőteljesebb vágásokra is alkalmas, nem deformálódik, tekeredik használat közben, mint az olcsóbb kivitelű, akár műanyag nyelű társai.

Kibiztosítható az olló, melynek biztosító kapcsa behajtható a nyél belsejébe, hogy ne legyen zavaró használat közben.

A Nishigaki olló tapasztalati összefoglalása

A Nishigaki olló azoknak való, akik minőséget keresnek elérhető áron.

Profi minőség, de ont emiatt kicsit talán puritánnak hathat a modern és könnyített szerkezetű vagy akár dizájnosabb ollóktól. Viszont stabilitása és a japánacél penge miatt ez bőven megbocsájtható.

Női kézhez is kiváló, mert többféle méretben kapható.

Ár-érték arányban is tökéletes.

Más terméktesztekért is érdemes oldalunkat követni, hiszen rendszerint kapunk kerti szerszámokat és fenntartható gazdálkodásból származó termékeket.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×