Dark Mode On / Off

Mélykút-szivattyú és amit tudni érdemes róla

mélykút-szivattyú

Mire való a mélykút-szivattyú? Hogyan álljunk hozzá a beszerzéshez, ha szükségünk lesz rá? A riportunkhoz szakértőként a ZDS Group-ot kértük fel.

Elsősorban milyen célcsoportot céloznak meg termékeikkel?

A 4”-os mélykút-szivattyúk piacán vagyunk jelen: a szivattyúink, valamint a kapcsolódó elektronika gyártása és tesztelése az olaszországi gyárunkban történik. A fő célpontunk a hazai piac: kertészetek, házi vízellátás, emellett széles ügyfélkör használja búvárszivattyúinkat Európa-szerte mezőgazdasági vagy akár félig-meddig ipari felhasználóként. A szivattyúink jól ismertek megbízhatóságukról, illetve amiatt is, hogy akár extrém feltételek mellett is használhatók, például ha homok van a kútban – emiatt minden 4”-os átmérőjű kút számunkra lehetséges célpont.

Hol készülnek a termékeik?

A termékeinket teljes mértékben Olaszországban, a Padova-i gyárunkban tervezzük, gyártjuk és teszteljük.

Mennyire megbízhatóak az Önök által forgalmazott szivattyúk és motorok? Mennyi idő garanciát tudnak rá vállalni?

Az olajhűtéses motorjainkkal a tesztek során sikerült elérni a 15.000 munkaórás teljesítményt, mindezt 10 bar nyomáson. A vízhűtéses motorjainkat és az elektromos védelmi eszközeinket 30.000 munkaórán keresztül teszteltük. Kétéves teljes körű garanciát adunk a kompletten szerelt szivattyúinkra; a szivattyú-felsőrészeink homoktűrő-képessége 120 g/m3.

Önök is kint lesznek idén a kiállításon. Mivel várják a standjukra érkező látogatókat?

Kétféle innovatív terméket fogunk bemutatni: az új Plug&Go szivattyúnkat, amely egy teljesen automatikus egyfázisú szivattyú vízhűtéses motorral. E szivattyúk – amelyek maximális merítési mélysége 50m – teljes körű, beépített automatikus védelmi funkciókkal rendelkeznek; e szivattyúkhoz nem kell nyomáskapcsolót telepíteni, így beépítésük nagyon egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. A védelem a következő hatások ellen véd: szárazonfutás, túlmelegedés, túlterhelés, alacsony áramerősség, alacsony és magas feszültség, túl gyakori ki/bekapcsolás. Forradalmi szivattyú, amelybe beépítettük a védelmi és az indító elektronikát.

E.P.H3F: amely egy Franklin-motorral és fejlett hibadiagnosztikai kontroll-egységgel szerelt egyfázisú szivattyú. Ez egy rendkívül precízen működő egység, amely paramétereit még a leszállítás előtt a gyárban beállítjuk. Az elektronika védelmet nyújt szárazonfutás, túlterhelés, alacsony áramerősség, alacsony és magas feszültség, túl gyakori ki/bekapcsolás, valamint túlfeszültség ellen. E hatásokra történt leállás oka a diagnosztikai egység visszajelzései alapján könnyen beazonosítható. A fejlett technológiájának és a személyre szabott gyári beállításnak köszönhetően valószínűleg ez a piacon elérhető, legmegbízhatóbban működő védelmi rendszer.

Hogyan látják az elmúlt éveket, milyen irányba mozdul el a piac?

Úgy hisszük, hogy a piac a minőségi termékek irányába halad: amelyek kisebb hatással vannak a környezetünkre, ugyanakkor a hatékonyságuk magasabb és megbízhatóbban működnek. Hiszünk abban, hogy egy olyan szivattyú megtervezése és gyártása, amelynek az élettartama a versenytársakhoz képest 2-3-szor hosszabb, a legjobb módja annak, hogy tiszteljük környezetünket és azokat az Ügyfeleinket, akik bíznak bennünk. Ez a mi fő célunk!

Mit várnak az idei Construma Kiállítástól?

 Reméljük, hogy tovább gazdagíthatjuk Ügyfeleinknek azt a körét is, akik az innovatív szivattyúinkat használják.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×