Dark Mode On / Off

Kőfurnér: Innováció és design

slatedesign - kőfurnér

Ha az otthonunkról van szó, akkor magas igényeket támasztunk felé és elsősorban a családi békesség és nyugalom helyeként fogalmazzuk meg. Az enteriőr kialakításánál is fontos szempont, mert a természetes hatás és a modern technikák ötvözetével ez el is érhető. Kőfurnér az igazi innováció.

Mit takar az innovatív kőburkolat kifejezés? Mit jelent a kőfurnér?

A követ ősidők óta használják az építészetben. Manapság mi is egyre szívesebben alkalmazzuk a kődekorációt mikrokörnyezetünkben, igen ám, de súlya és ára korlátozza széles körű felhasználását. Egy innovatív eljárásnak köszönhetően azonban olyan természetes, valódi palakő felületű burkolat született, amely könnyű, rugalmas és ultravékony, mert kevesebb, mint 2 mm vastag.

A SlateDesign kőfurnér lap felső része maga a palakő réteg, a stabilizáló hátoldalt pedig üvegszállal vagy pamutszövettel erősített poliészter képezi.

Milyen felületekre alkalmazható ez az újfajta burkolat?

A SlateDesign kőfurnér termékek kis súlyuknak és rugalmasságuknak köszönhetően kül- és beltérben szinte bárhol használhatók: homlokzat, lábazat, fal, mennyezet, padló, bútor.

Felragasztható MDF vagy HDF lapokra, habszivacsra, melaminra, betonra, téglára, vakolt falakra, szárazfalazatra, lemezelt fatáblákra, fára, fémre, akril és más műanyag felületekre.

Melyek az előnyök, ha ezt a technológiát alkalmazzuk a belsőépítészetben?

Az egyedi megjelenésen túl a burkolás nem jár porral és hangos zajjal, ami például egy felújítás során nem elhanyagolható szempont. Egyszerű megmunkálhatósága és rendkívül kis súlya nagymértékben meggyorsítja a kivitelezést. A 122*61 cm-es standard lapokkal igazán gyors a burkolás. A SlateDesign palakő burkolatot régi csempével burkolt felületre is ráragaszthatjuk.

Mennyire tartós ez a megoldás kültérre és beltérre?

A kőfurnér terméskőből készült felületi rétege évtizedeken át ellenáll az erős napsugárzásnak, tűri az építőanyagok dilatációját, magas hőmérséklet hatására sem repedezik és fagyálló.

Idén Önök is részt vesznek a kiállításon. Mivel várják a látogatókat?

Látványosan robosztus egyedi standdal készülünk. A tervezés során arra törekedtünk, hogy a megszámlálhatatlan felhasználási lehetőségek közül minél többet megmutassunk az érdeklődök számára. Ezen kívül a kiállítás ideje alatt kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk, valamint a standunknál regisztrálók között nyereményeket is kisorsolunk.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×