Dark Mode On / Off

Kristály csillárok, modern köntösben

A kristály csillárokat már több évszázada a jólét és az igényesség fogalmával azonosítjuk. Palotákban, báltermekben igazán pazar látvány lehetett, ahogy a fény megtört a csillogós kristályokon, amelyek így az egész helyiséget csodásan megvilágították.

A 21. században ezek a klasszikus formájú, kristály függesztékektől roskadozó fényforrások azonban már igencsak idejétmúltak. Azonban, ha a régmúlt pompáját ötvözzük a modern eleganciával, az egészen egyedi világítótestet eredményez.

A modern stílus kedvelőinek

Akik modern és elegáns fényűzésre vágynak, már ők is megtalálják a stílusokhoz leginkább igazodó csillárt. A tervezők a klasszikusnak számító kristályokat, teljesen újszerűen használják fel, így rendkívül különleges modern kristály csillárokat álmodnak meg.

Megannyi választási lehetőségünk van a csillár designjával kapcsolatban, sőt manapság már az elhelyezendő tér és a pénztárcánk sem szabhat semmiféle korlátot. Egy meseszép Cryst kristály csillárbármilyen helyiség pompáját új szintre emeli, sőt egyre többen a fürdőszobát is modern csillárokkal világítják meg. Persze, dekorációként sem utolsók.

Íme néhány hazai példa, hogyan is mutatnak ezek a modern stílusú kristály csillárok:

Budapesthez közeli kisvárosban épült minimál stílusú villát a tulajdonos egyedi igényei szerint megtervezett kristály csillárok árasztják el fénnyel. A szülői hálószoba központi világítását egy Waterfall 60×60 csillár szolgáltatja. A csillárok fényerejét a ház SMART HOME rendszerén keresztül könnyedén lehet szabályozni.

A budai társasház nappaliját két Quadra csillár és három Waterfall Wall falikar díszíti és borítja fényárba. A tökéletes hatás kedvéért a csillárok hossz- és keresztoldalainak aránya a helyiség mennyezetének arányai megegyezőek.

A budai villa felújítása során  a belsőépítész elképzelései szerint megtervezett egyedi, szabályozható fényerejű csillárok készültek, energiatakarékos LED fényforrásokkal.

A nappali terében felszerelt  falikarok ernyői is apró kristályokból készültek. A hálószobában nagyméretű Star Three távirányítóval is szabályozható kristály csillár szolgálja az általános világítást.

A Budapest határán álló villa felújítása során a Cryst világítótesteit is felszerelték az épületben. Az étkezőben és nappaliban PURE FLAT 100 csillárok szolgáltatják az általános világítást. A lépcsőház orsóterébe egyedi, egymásba csúsztatott hengereket formáló csillár készült.

+1 Floridából

Hogy ne csak hazai példákat mutassunk, íme egy Floridában lévő impozáns megoldás.

Drops 75 típusú Cryst csillár egy floridai part menti családi házban .

Az itthoni fagyos idő után csak irigyelni tudjuk az ottani 27-28 fokos időjárás miatt.

HA TETSZETT ÍRÁSUNK OSZD MEG BARÁTAIDDAL, FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON!

#CRYST #KERTPORTAL @KERTPORTAL

Ajánlott cikkek