Dark Mode On / Off

Kertportál a Kakasfőzőn

VII. alkalommal rendezték meg a kiskőrösi Kakasfőző Fesztivált és Versenyt, így gondoltuk idén Majorunk is benevez saját kakaskákkal.

Tavaly csak szemlélődtünk, de idén már teljes csapatunkat felvonultattuk a VII. Kiskőrösi Kakasfőző Fesztiválon. Jobbnál jobb sátordíszítések, csapatjelmezek, egyenruhák, és annál jobb receptek elevenedtek meg a bográcsokban a 2016.10.08-i memérettetésen.

Ismertek már minket annyira, hogy tudjátok, kieszeltünk egy igen különleges receptet, amivel megleptük a nálunk ebédelőket.

A vörösborban pácolt fiatal kakashús, az érett szőlő és borókabogyó pörköltben való találkozása, természetesen a Kertportál Major friss fűszereivel, saját zöldségekkel és fenséges sós paprikakrémmel. És ha ez mind nem elég, akkor sütöttünk friss kenyeret (teljeskiőrlésűt és fehéret), illetve a Kertportál Manufaktúrában előállított házi száraztésztából főtt szélesmetélt sem hiányzott az asztalról.

…nem beszélve a bizonyos Titkos Összetevőről….

…A tábla annyira friss, hogy szinte ropog. Előtte este/éjjel készült el.

És a végeredmény, ami oly sok vendégünknek, kóstolónknak ízlett!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
46 vélemény

Minden bio növényi recept egy helyen, amire csak szükséged lehet – könnyen emészthető formátumban, informatív, egyszerű. 

Kérd díjmentesen most!

Töltsd le most díjmentesen!

Mindössze a keresztnevedre és email címedre lesz szükségünk:

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre és a letölthető kiadványokra.

Hiba történt a kérés elküldése közben. Kérjük, próbálja újra.

Kertportál - Topor Erika naturkertész, okl. kertészmérnök az által ad ezen az űrlapon megadott információkat arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és marketinganyagokat biztosítsunk.
×