Dark Mode On / Off

Egymást segítő növények applikáció: tervezzük a kertet

egymást segítő növények applikáció

Itt az ideje már nagyon, hogy tervezzük a kertet, ráadásul az egymást segítő növények applikáció felületén keresztül. Mert minek bajlódjunk a tervezéssel, ha pár gombnyomásra is elkészülhetünk vele?

Éveken keresztül kockásfüzetben bíbelődtünk a tervezéssel, mert azért jól elkészíteni nem egyszerű és mivel egyszerre több növényt is kell figyelni, így maga a tervezés kicsit a SUDOKU elvéhez hasonlít. Erre megoldásképp jöt tlétre a Kertportál Applikáció, mely az egymást segítő növények applikációján keresztül pár kattintással lerövidíti az amúgy is időhiányos napjainkat.

Hogyan kezdj hozzá?

Először is töltsd le mobiltelefonodra az applikációt INNEN, mely androidos telefonokra készült el elsősorban. Az applikáció tervezését Tóthné Vincze Bogi úgy alakította ki, hogy minél egyszerűbb legyen a kezelése. Így nem kell akkor sem aggódnod, ha nem vagy egy technikai zseni!

Tehát miután letöltötted az ingyenes verziót, akkor látni fogod, hogy sok hasznos kerti zöldségféle és fűszernövény van beletáplálva.

Nézd meg következő lépésként, hogy melyik zöldségnövényeket érdemes egyáltalán ültetned idén, mert sokszor csak a szemünk kíván valamit vetni, de végül a komposzton landol.

A tudatos kerttervezéshez az is hozzátartozik, hogy ismerjük az igényeinket, milyen zöldségeket eszünk szívesen.

Válaszd ki a növényeket és a mennyiségeket, majd a földterületnél állítsd be a veteményesed méretét.

A méretnél oszlopokat és sorokat kell tervezni. Az Ültetem gombbal meg egy gombnyomással már be is rakja a legideálisabb elrendezésbe a kiválasztott növényeket.

kertportal-banner-applikacio

Borítókép: Unplashed

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×