Dark Mode On / Off

Inspiráló tavaszi ablakdísz

A komor telet felváltotta a gyors léptekben szaladó tavasz.

Imádjuk a tavaszt! Ahogy a nyarat is, de ez most nem annyira aktuális 🙂

A tavaszban az a jó, hogy kinyitod reggel az ajtót, és érzed azt a finom tavasz illatot. Érzed, hogy minden porcikád a szabadba kívánkozik, és kislányos ugrándozással keresed, melyik hagymás bújt már elő a kertben, és bújnak-e a vadvirágok a fű között. Nekünk ilyen a tavasz, és egy ehhez illő tavaszi ablakdíszt hoztunk Nektek.

Ahogy már megszokhattátok tőlünk, mindig az egyszerű, de nagyszerű ötletek hívei vagyunk. Most sincs ez másképp. Egy igazán romantikus, szuperédes és tavaszi madaras ablakdíszt készítünk.

Mi kell hozzá?

Pár gally, melyből egy vastagabb ülőkének és pár vékonyabb a keretnek. Díszítésre használhatsz strasszköveket, szárazvirágot, habszivacsvirágot, régi ékszerekből a medált, stb. Ezen kívül szükséged lesz még drótra, és egy vékony szalagra a felakasztáshoz.

A vastag gally lesz az ülőfa a madárnak, és a vékonyakból fogjuk készíteni a keretet, és a “masnit”.

Kreatívoknak ajánlom figyelmébe, hogy a madarat és a belógó csüngő díszt szódabikarbónás gyurmával is készíthetik, melyről még a karácsonyi időszakban írtunk. 

A vékony gallyakat fogs össze és erősebben kösd össze a dróttal. Azért érdemes külön is összekötni a vékony gallyakat, hogy majd a vastagabb ráillesztésénél nem mozduljanak el. Akár az egész vékony gallycsokrot körbetekerheted vékony dekordróttal vagy dekorszalaggal is. Óvatosan hajlítsd meg ívesre a gallyakat és kösd hozzá az ülőfának való vastagabbhoz.

A dekorköveket, virágokat rögzítheted dróttal, vagy ragasztóval is.

Tedd rá az akasztót a tetejére, lehetőleg súlypontilag középre, és már kész is vagy. Hobbiboltban kapható tapadókorong, így akár azzal is rögzítheted az ablakra.

Ha kültérre készíted, akkor olyan dekorációs alapanyagokat használj, ami időtálló, és nem tesz benne kárt az eső.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×