Dark Mode On / Off

Vidámságot sugárzó babzsákfotelek

Van-e pihentetőbb annál, mint mikor a saját kertünkben relaxálhatunk? Nem kell utazni, nem kell kiöltözni, és biztosan nem kell stresszelni amiatt, hogy valami fontosat otthon felejtünk. A “staycation”-t ráadásul bármikor élvezhetjük – egy hétköznap délután ugyanúgy, mint egy hosszú hétvégén, vagy akár egy teljes, kéthetes szabadság alatt.

A teljes ellazuláshoz nem kell sok – szinte csak egy hideg ital és egy napozóágy.

A klasszikus fémvázú, vagy műanyag fekvő-ülőalkalmatosságok azonban sajnos nem a legkényelmesebbek, s ha a kertben szeretnénk felállítani őket, egy kis talajegyenetlenség is sok bosszúságot tud okozni – kivéve persze, ha kifejezetten billegősen szeretjük.

Jó hír, hogy a már ránézésre is vidámságot sugárzó babzsákfotelek (http://www.zigzag.hu/azonnal-elviheto-babzsakfotel) nemcsak a nappaliban, de a szabadban is megállják a helyüket.

A belső töltelék ugyanaz – a ZigZag babzsákok esetében kiváló minőségű apró polisztirolgyöngyök, amelyek sok-sok használatot követően is ugyanolyan tökéletesen alkalmazkodnak a fotelt használó alakjához. Hogy ez miért jó? Nagyon egyszerű – pont ott támaszt a fotel, ahol kell. Derékban, nyaknál, szépen tartja a gerincet, és alátámasztja a lábakat is. Így hosszú órákat tölthetünk édes semmittevéssel, mégsem fogunk elmacskásodni (http://www.zigzag.hu/babzsakfotelanyaga). Olvasgathatunk, laptopozhatunk, vagy akár el is bóbiskolhatunk a balzsamos nyári levegőn – kizárt, hogy elfeküdjük a vállunkat, vagy beálljon a nyakunk.

A külső huzatok tekintetében mutatkozik némi különbség – vannak speciális, szabadtéri használatra fejlesztett babzsákhuzatok, amelyek vízlepergetőek és/vagy UV állók.

A KENTA vízlepergető textil vidám színekben. Vékonyabb, nem túl merev anyag, így jól formálódik. Az anyag belső részét egy vékony gumiréteg fedi, így könnyen letörölhetőek róla a kisebb szennyeződések (pl. lecsöppenő fagyi vagy gyümölcslé). Ezek a huzatok mérsékelten állják a napsütést – inkább egy árnyékos fa alá telepedj vele!

A DIAMOND erősebb, kicsit durvább, merevebb textil. Vízálló, így bátran ráhuppanhatsz vizes fürdőruhában is, azonban a tartós ázást (helló, májusi időjárás) nem viseli el, a varratoknál és a cipzárnál beszivároghat a víz. Ez a huzat sem szereti a tűző napot, óvd az erős UV sugárzástól!

A GARDEN elegáns, vízlepergető anyag, és az ilyen huzattal bevont babzsákokat nyugodtan a teraszon felejtheted, mivel UV álló. Kellemes tapintású, jó esésű, nem merev textil, elegáns színekben.

A kerti babzsákok persze nem csak a csendes ejtőzésben lehetnek partnerek – egy sikeres érettségit, kerek házassági évfordulót vagy éppen eljegyzést is ünnepelhetünk kerti-partival, s ilyenkor a vendégsereg számára babzsákfotelekkel biztosíthatjuk a nem mindennapi ülőhelyeket. (Készüljünk fel rá, hogy sok táncolás nem lesz, ugyanis senki nem akar majd felállni a kényelmes, és ráadásul nagyon menő fotelekből.) Ne aggódj amiatt, hogy mit csinálsz majd a buli után a fölösleges babzsákokkal – bérlési szolgáltatásunk (http://www.zigzag.hu/berles)kifejezetten ilyen alkalmakra van kitalálva, s magánszemélyek, cégek és rendezvényszervezők számára egyaránt elérhető.

(#szponzorálttartalom)

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×