Dark Mode On / Off

Növényfalak az élhetőbb környezetért

lakberendezes-lakasdekoracio-novenykep - növényfal

Milyen termékekkel foglalkoznak elsősorban?

Holland előírások alapján nevelünk borostyánkerítés (GreenScreen)elemeket Debrecenben 4 éve. A termékünket jórészt exportáljuk Németországba, Nagy-Brittániába, Hollandiába, Belgiumba, kisebb részt a hazai piacon értékesítjük. E mellett kiegészítő tevékenységként a holland anyacég egyéb zöldépítészetben innovatív termékét forgalmazzuk: LivePicture – Önöntözős növénykeret, LiveDivider – Önöntözős növény-térelválasztó, LivePanel – Növényfal-rendszer illetve a borostyán kerítéselem továbbneveléséből származó Wallplanter – Szerelt növényárnyékoló-rendszert, Noistop – zajvédőfal-rendszert és a Mobiroof elemes zöldtetőt.

Mi az elsődleges célja a növényfalaknak?

Ezeket úgy nevezzük: Wallplanter. Ott használják előszeretettel ahol a növényzet a környezetére gyakorolt hatását szeretnék élvezni (levegőtisztítás, páraszabályozás, zajgátlás, árnyékolás) de vagy nincs lehetőség vagy a design miatt a függőleges zöldrendszer mellett döntöttek.

Kül- és beltérre is alkalmazható a növényfal-rendszer?

Igen. A szerkezet kültéren és beltéren is alkalmazható. időjárásálló. Beltéren szobanövényekkel, kültéren évelő dísznövényekkel lehet beültetni. Természetesen a kültéri alkalmazáskor a téli víztelenítésre ügyelni kell.

Az Otthon Design szempontjából is van olyan termékük, mely a látogatók kedvence lehet, mitől különleges az Élőkép?

LivePicture: Az élőkép egy önöntözős növénykeret, melyet elég 4-6 hetente vízzel feltölteni. Telepítése és gondozása is nagyon egyszerű. A keret tartós, esztétikus, modern.

Mit várnak az idei Construma Kert kiállítástól?

A Mobilane márkanév ismertebbé válását. Azt, hogy a műszakilag megbízható innovatív termékeinket megismerje a nagyközönség és az építész, belsőépítész, kertépítész szakma.

Melyik volt az a munka, melyre a legbüszkébbek a referenciáik közül?

Nehéz egyet kiemelni. Talán a kedvencünk Kékcse parányi települése, melyben mind az óvoda, általános iskola kerítését is a borostyánkerítés termékünkből alakították ki és még az Arany János szobor mögötti térrészt is ezzel határolták.Természetesen örülünk minden lehetőségnek, ahol a mi termékünket válasszák.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény