Dark Mode On / Off

Szamóca-verseny: kié a legnagyobb?

Alig ért véget legutóbbi játékunk, máris itt a következő! Keressük az ország legnagyobb és a legszebb eprét.

Újra játszunk, méghozzá most a szezon legkedveltebb gyümölcsével értékes nyereményeket nyerhetsz!

Kinek eper, kinek szamóca? Talán még a kertész szakmán belül is vitatkoznak erről a magyar elnevezésről. A faeper miatt sokan ezt az ínycsiklandozó gyümölcsöt szamócának hívják, bár a szamóca inkább az erdei vadon termő változat lenne. Ugyanígy a leghelyesebb talán a földieper elnevezés. De vajon szükséges-e vitatkozni az elnevezésen, amikor inkább marokszám falnánk az epret a nyári melegben (vagy tavasziban)?

A mostani játékunkban az ország legszebb és az ország legnagyobb eprét keressük, melyekért értékes nyereményt is adunk a győztesnek.

Mit kell tenned hozzá?

A Kertportál Facebook oldalán rögzített bejegyzésben találsz egy felhívást. A felhívás alatt már érkeztek is be képek a versenybe, ide kell kommentként feltöltened a saját fotódat is (az eperről…nem rólad…:))

Ha a grammban legnagyobb eper címre hajtasz, akkor a konyhai grammos mérleged is látszódjon a képen, ahol leolvasható az eper súlya. Ha csak a szépségre törekszel, akkor elég egy jó fotó és már gyűjtheted is a likeokat rá!

Hajrá mindenkinek, aki szereti az epret, vagy aki gyönyörködni szeret benne!

Hamarosan finom epres receptekkel is jövünk! Figyeljétek oldalunkat, hiszen eperszezonban mi más is lenne a főtémánk, mint minden, ami eper!

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×