Dark Mode On / Off

Régi biostimulátor új köntösben: itt a Laminactif!

laminactif biostimulátor

Régi nagy rojongói vagyunk a biológiai megoldásoknak és így az alga biostimulátoroknak is, amikor növényi stresszt kell csökkenteni. Az Agrocean 6.5.5. helyett itt a megfiatalodott Laminactif alga biostimulátor!

Pont a napokban kaptunk egy olvasói levelet, ahol egy közel 50 éves fa kezdett el kimerülni, okként kicsit a tavalyi mérhetetlen nagy aszálynak köszönhetően. Természetesen most is biológiai megoldást javasoltunk, melyből az egyik a Laminactif alga biostimulátor, mely a régi Agrocean 6.5.5-ös készítmény új neve.

Az Agrocean 6.5.5 készítmény új köntösben! Új csomagolás, megszokott hatékonyság!

A Laminaveg biostimulátor minden előnyével rendelkezik, amely kizárólag természtes anyagokból készül, ezenfelül makro-mezo- és mikroelemeket is tartalmaz. Magas szervesanyag tartalommal rendelkezik, amire a növényeidnek szüksége van és segít a tápanyaghiány okozta stressz megelőzésében. Virágzásban is alkalmazható!

Összetétel:

  • Laminaveg tartalom (laminaria digitata alga koncentráció) 40%
  • Nitrogén 6%
  • Foszfor 5%
  • Kálium 5%
  • Magnézium 0,04%
  • Bór 0,04%
  • Réz 0,01%
  • Vas 0,0,4%
  • Mangán 0,04%
  • Cink 0,01%

Felhasználási javaslat:

Gyümölcs- és fás szárú növények, szőlő 100-200 ml/10 l víz (1-4 alkalommal)

Zöldség kultúrák 100-200 ml/10 l víz (1-4 alkalommal)

Termékcsoport: növénykondicionáló

Forgalmi kategória: III.

Hatóanyag: 40% Laminaveg + 6% Nitrogén + 5% Foszfor + 5% Kálium + Mikroelemek

Kiszerelés: 1 l

Laminactif alga biostimulátor: Miért ajánljuk a termék használatát?

Nagyon sok házikertben a tapasztalatok alapján problémát okoz az általános tápanyaghiány. Ilyenkor a növények egyfajta stressznek vannak kitéve. Fejlődésük lelassul, sok esetben betegségek támadják meg és minden növényvédelmi krízist nehezen hevernek ki.

A Laminactif alga biostimulátor egy kiegyensúlyozott tápanyagösszetételű természetes anyag, mely ezt a stresszhatást csökkenti, a növény kiegyensúlyozottabb lesz és ellenállóbb a megbetegedésekre.

Lombtrágyaként az esti órákban kijuttatható, de lomb nélküli növényeknél beöntözésre is alkalmazható.

Érdekesség, hogy a jelenleg nagy gondot okozó legyengült dióállományok esetében is a fák felrősítésével csökkenni látszanak a dióburok-fúrólégy okozta tünetek, így reményeink szerint egy komplex védekezés esetében a fák egészségi állapotára is jó hatással lesz. Ez későbbi kísérleteknél lesz már látható, hogy biztosat állíthassunk.

Borítókép: Pexels

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×