Dark Mode On / Off

Medence a kertben – Hogyan teremtsünk SPA-élményt?

spa

A modern belső- és kertépítészet egyik gyöngyszeme az otthonosság és az elérhető luxus párosításával jön létre.

A SPA-szerű élményt már a lakásba belépve tapasztaljuk, a teljes házon átlátni, így az ajtóból csodálhatjuk a feszített víztükrű medencét és a nyugágyakat.  A kemény és a puha anyagok párosítva irigylésre méltó, a hűvös jeges színeket ellensúlyozták a növények szolid vörös színeinek váltakozása. A mexikói árvalányhaj a medence mellett végigültetve a legnagyobb forróságban is könnyedén lengedez, fokozva a hűs pihenés élményét.

A dűnelakó fűfélék használata még inkább felerősíti a tengerparti életérzést. Az 1950-es éveket idéző ikonikus táj kialakítása a megrendelő nagy vágya volt, így gyakorlatilag a teljes kertet át kellett hozzá alakítani. Az összefüggő gyep a medencén túl olyan hatást kelt, mint egy szőnyegpadlós szoba. A széltől védett kertet sövény védi a kíváncsiskodók szeme elől. A sövény, akár egy élő szobor, egy kompozícióként húzódik végig a hátsó udvaron.

A kerti kiegészítők, bútorok tipikusan wellness szállodai ihletésűek, kevés szín, modern formavilág. Aki ide betér akár pihenni, akár szórakozni, biztosan megkapja a valódi SPA-élményt.

Borítókép: pexels

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×