Dark Mode On / Off

Meztelen kertészkedés Világnapja

Az első májusi szombaton újra itt ez a rendhagyó esemény, bár hogy mennyien fogják megtartani e nemes ünnepet, az kérdéses.

A kertészeti oldalakon elég ritkán fordul elő cenzúrázott kép, de ha ide most képet akarnánk felrakni, akkor itt biztosan lehetőség lenne, sőt a 18-as karika is szükséges lenne, de erre nincsen mód, mert gondolom nem meglepő, hogy egy kertészeti oldal erre sincs felkészülve.

A meztelen kertészkedés világnapja egyesíti a nudista világnapot és a kertészkedés világnapját. Persze kérdéses, hogy ez mennyire fedi egymást, de ahogy ismerjük már a hasonló szerveződéseket, nem kell minden mögött észérveket keresni.

Gondolkodtatok már azon, hogy milyen lenne meztelenül gyomlálni? Vagy füvet nyírni? Egy biztos, hogy ezen a napon nem barnulnánk le fürdőruha mintázatra és a rövidnadrág alakja sem maradna rajtunk strandoláskor emlékként őrizve a kertészkedés nyomait. De vajon mit szólnak a szomszédok?

Ezen program várhatóan elég csekély körben fog lelkesedést kiváltani, de azért muszáj róla írjunk, ha már ilyen világnap is van.

Hogy milyen időjárás lesz ezen a jeles napon, nem tudni, így előzetesen nem javasoljuk senkinek ezt a programot, de megfontolható Világnap mindenkinek, akit hasonló események vonzzanak – a meztelen szobanövényápolás a lakáson belül talán a járható megoldás…

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×