Dark Mode On / Off

Húsvéti ajándéktippek kicsiknek és nagyoknak

húsvéti ajándéktippek

Közeledik a Húsvét és bár elszoktunk az értelmes ajándékozástól és manapság már az a divat, hogy ki adja-kapja a leg-leg-leget, most megpróbálkozunk egy valóban kedves és hasznos összeállítással nektek. Húsvéti ajándéktippjeink következnek!

A hasznos ajándék nálunk ott kezdődik, hogy van valami kézmáves dolog, vagy van használati értéke vagy tanulni lehet vele, belőle vagy általa. Ennek szellemében hozzuk az összeállítást ajándéktippek formájában, húsvéti ajándéktippek kicsiknek és nagyoknak!

Gyerekeknek a motorikus mozgásfejlesztésre

A gyerekek kertészdobozát azért alkottuk meg, hogy a kertészkedés megszerettetése mellett a motorikus, finom mozgások is elsajátíthatók legyenek.

Tavaly is több iskola és óvoda keresett meg minket, hogy a Gyerekek kertészdobozát elkészítjük-e úgy, hogy a csoportlétszámhoz igazítva és a válasz IGEN! Ez csak természetes!

Telepítsd vissza a méhecskéket a kertbe!

A méheknek nagy szerepük van a valódi életterünkben és a környezetünkben, de még az élelmiszereink megtermeléséhez is szinte elengedhetetlenek. Így a Méhecskebarát kertészdoboz ennek tükrében készült el, hogy a kiskertbe visszacsalogathasd a méheket! Hasznos ajándék és egyben teszel is egy nagy lépést a világ jobbá tételében!

Zerowaste ékszerek barátnőknek

Rendszeresen kapunk a Műhelybe olyan alapanyagokat, melyek valóban zerowastek. Így kerültek hozzánk hasított bőrök, különféle ásványi gyöngyök és kiegészítők, de még virágkötészeti alapanyagok is.

Tehát ha hasznos vagy kézműves ajándékot keresel, akkor érdemes a boltba is átkukkantani, mert igazán sok érdekességgel, kinccsel bővülünk folyamatosan, hogy örömöt szerezhessünk nektek vele.

Borítókép: Pexels

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×