Dark Mode On / Off

5+1 ajándéktipp Pedagógusnap alkalmából

pedagógusnap

Ahogy elindult a #homeschool szülők ezrei kezdték el tépni a hajukat, akadt meg a #homeoffice elképzelés és borult fel mindenki napja egyszerre. Persze jó oldala is van a dolognak, a szülők egy része rájött, hogyan is áll a gyermeke a tananyaggal szemben, de az biztos, hogy a pedagógusok áldozatos munkája is felértékelődött.

Ez az idei év elég különleges Pedagógusnap szempontból, mert a diákok csak a virtuális térben találkoznak tanáraikkal, így talán az ajándékozás menete is más, mint a megszokott.

Hogy megkönnyítsük a pedagógusnapra a választást, 5+1 ajándéktippet hoztunk Nektek:

Virágból sosem elég, akár házhozszállítással!

De ha nem találsz olyan virágost, aki házhozszállítást is vállal, akkor válogass kedvedre ajtódíszeink közül, mert a szárazvirágos alkotásaink időtállóak és könnyen szállíthatók is!

Virágos szakácskönyv Pedagógusnap alkalmából

Rengeteg virágos recepttel a főzni szerető tanító néniknek. Kiváló lehet akár még a környezetismeret, biológia vagy épp más természeti tárgy tanárai számára is!

Magyarországon 1952. június 7–8-án ünnepelték először ezt a napot, s ez alkalomból adták át a kiváló tanítói és tanári okleveleket, később egyes kitüntetéseket az ország legjobb pedagógusainak. 1993 és 2012 között a tanárok, oktatók kitüntetése január 22-én, a magyar kultúra napján történt. 2013-tól ismét e napon adják át az oktatással, pedagógiai munkával kapcsolatos díjakat is.

Illóolajakat Pedagógusnap alkalmából? Miért is ne!

Egyre többen fordulnak az aromaterápiához és az illóolajokhoz. Így kiváló ajándék lehet egy illóolajokból való összeállítás is az idei Pedagógusnap alkalmából. Az illóolaj kínálatunkat itt tudod megnézni! Ráadásul az illóolajokat nem csak az aromaterápiában használhatjuk, hanem akár a kertben is növényvédelemre, szóval a kertbarát hobbikertész tanároknak is ideális választás!

Virágos ékszerek a tanárnőknek

Bougainvillea ékszerszett

Rengeteg szép virágos ékszerrel készültünk Pedagógusnap alkalmából is, érdemes szétnézned közöttük, mert biztosan találsz olyat, aminek kedvenc tanárotok örülne.

Édes lekvárválogatás vagy chutney-k a Gourmet&Delicious Manufaktúrától

Family box lekvárválogatás

Főleg az enni szeretőknek ajánljuk,a kik prémium minőségű szószokkal, lekvárokkal vagy épp chutney-kkal örvendeztetnék meg a kedvenc tanárukat. Érdemes felmenned a Manufaktúra oldalára, mert rengeteg izgalmas ízélménnyel lehetsz ott gazdagabb!

+1 ajándéktipp

Készítsetek egy olyan közös videót a gyerekekkel, ahol minden gyermek elmond egy kedves mondatot, miért szereti a tanárát vagy épp a tantárgyát. Egy ügyeskezű szülő a sok kis videót összevághatja és online el is tudjátok így küldeni a tanáraitoknak!

Ajánlott cikkek