Dark Mode On / Off

Hova vidd el Anyát Anyák Napja alkalmából

Hangulatos rendezvények várják az Anyukákat, az anyukákat meglepni készülőket a hétvégén országszerte. Ebből szemezgettünk párat!

Május első vasárnapja a drága, szeretett Édesanyák napja. Bár mi abban hiszünk, hogy ne csak ekkor szeressük őket, hanem egész évben, hiszen megérdemlik, mégis ezen a hétvégén igazán hangulatos Anya-programok lesznek országszerte, így ha anya-lánya, vagy anya-fia programon gondolkodsz, akkor mutatunk is gyorsan párat, amit érdemes lesz meglátogatnod!

Szombaton a Czakó Piacz vár Budán a Tabán lábánál. Anyák napi Czakó Piaczra várnak minden kedves vendéget  8 és 14 óra között, ahol a bevásárlás mellett gyönyörű virágokat is beszerezhettek a Mirosa Weddings & Events jóvoltából! A virágokon kívül a hagyományos termelői piachoz csatlakoztak levendulás termékek, homoktövis készítmények is, úgyhogy biztosan találsz majd kedvedre vagy Édesanyád kedvére valót.

Vasárnap a szokásos kiskertpiac vár Titeket, ahol balkon- és szobanövény csere-berével egészül most ki a piac, kiskertpiac – városi paradicsom néven. A rendezvényt szokásosan az Anker’tben találjátok, ahol Manufaktúránk a Gourmet&Delicious Manufaktúra is szeretettel vár Titeket. Ami még érdekessége lesz ennek a hétvégének, hogy a szervezők gondoltak az Édesanyákra a virágokon és finomságokon túl is, hiszen most kozmetikai tanácsadással is várnak az ebben a témában kiállítók.

Lilafüreden is nagy készülődés van, hiszen a Lillafüredi program 2018. Szuper Anyukák Hétvégéje a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban kerül most hétvégén megrendezésre. Elsősorban a vagány anyukáknak ajánljuk, akik csokor helyett élményre vágynak!

Május 6-án a Budakeszi Arborétum is készült egy kis Anyák Napi programmal, méghozzá ajándékkészítéssel a barkácsolni szeretőknek.

A középkori hangulatra vágyó anyukáknak is találtunk hétvégi programot. A Katica Tanya Élményközpont Zselicben várja a látogatóit. A kenyérdagasztástól kezdve a tehénfejésig rendezeg izgalmas programot ígérnek!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×