Dark Mode On / Off

Egészséges ételek hazai gyártóktól

Az egészséget már régóta tudjuk, hogy az ételeink is meghatározzák, ezért most egészséges ételek kerültek bele ajánlónkba, mind hazai gyártóktól. Íme a mi kedvenc listánk!

Homoktövissel az egészségért

ÉVKERÉK ÖKOTANYA – HOMOKTÖVIS A HAZAI SUPERFOOD Nem véletlenül kapták termékeink „A HAZAI SUPERFOOD” elnevezést. Ha valami 10x több
C-vitamint tartalmaz mint a citrom, 190 értékes biológiailag aktív komponens, esszenciális zsírsav, vitamin és ásványi anyag található benne, az csak szuper lehet!!! Tökéletes választás azok számára, akik a téli időszakra természetes megoldással szeretnék felturbózni a család immunrendszerét. Keverjetek egy homoktövises
joghurtot reggelire, iskolába menet töltsétek meg mézes homoktövisszörppel a kulacsot, készítsetek egy homoktövises smoothiet!

Egészséges ehető karácsonyfadísz

Miért ne lehetne megenni a karácsonyfadíszt, nem igaz? Ehető mézeskalács karácsonyfa díszek mosolyra fakasztó motívumokkal a Gold and Cake Kukucs szettjével. Kedves, uniszex ajándék karácsonyra bármelyik korosztálynak.

Kukucs szett

Mentes sütik ami igazán finom is!

Dórit és a SweethDelight Budapest tortáit lehet nem is kell bemutatni Nektek, mert annyira finomak és színesek és ízesek, hogy már lehet mindenki ismeri őt! Ezek azok a mentes sütik, amiről meg nem mondod, hogy mentes. Pontosan ezért szeretjük!

Hazán tele van egészséges ételek gyártóival, csak körbe kell nézned! A #piacrajárnimenő mozgalommal is pontosan azon vagyunk, hogy felfedezzük neked ezeket a készítőket!

Hasonló érdekes tartalomra vágysz? Iratkozz fel YOUTUBE csatornánkra vagy kövess minket a FacebookonInstagramon is!

A tavalyi összeállításunk itt olvashatod!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×