Dark Mode On / Off

Ajándékötletek Pedagógus napra

Május végén pedagógusnap és ideje elkezdeni SZMK-s szülőként a keresgélést, mert a jó ötletek megtalálásához idő kell. De most, hogy könnyebb legyen, összeszedtünk pár ajándéktippet, hogy igazán egyedi ajándékot tudjanak a gyerekek adni kedvenc tanáraiknak.

Family box – avagy a legkülönlegesebb chutney válogatás

Fotó: Gourmet&Delicious

A Gourmet & Delicious Manufaktúra háromdarabos válogatásdobozába kérhetsz bármit, ami szem-szájnak ingere: chunteykat és lekvárokat is, mint például a Nemzetközi Lekvárverseny Aranyérmes Rumos Diólekvár vagy a Narancsos sütőtöklekvár. De a chutney-kban sincs náluk hiány: Drakula csókja egy igazi favorit a termelői selyemfűmézzel és chilivel ksézült különlegesség és a Hétfejű Sárkány, mint az almás-gyömbéres-currys chutney, mely bármennyire hihetetlen nem egy emberről lett elnevezve, aki Hétfejű Sárkány, hanem a hétféle összetevőről kapta a mókás és hangzatos nevet. A Manufaktúra teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni, igazán pazar összeállítást tudsz varázsolni a dobozokba.

DIY Tavaszi-nyári koszorú a Virágdíszektől

Fotó: Virágdíszek

A mi időnkben még, úgy jó 20 évvel ezelőtt a tanárok között rengeteg kézműveskedni szerető pedagógus volt. Talán a tanári pálya iránti vonzalmam is emiatt lehetett (és nem is véletlen lettem az – szerk.), és gyakorló tanárként is kerestem az olyan ötleteket, ami a tanítás mellett egyrészt feltölt, másrészt új irányokat nyit meg a saját fejlődésemben, amivel tágíthatom a diákjaim tudását is. Így került bele ez az igazán különleges ajándékötlet, melyet Wagner Ildi álmodott meg és így került fel a boltunkba is.

A DIY dobozban minden benne van, ami egy kopogtatóhoz vagy tavaszi-nyári asztaldíszhez szükséges lehet, ráadásul az osztályterem ajtaján is kiválóan mutat.

Lepkebarát kert doboz – kertbarát tanároknak

Van szebb látvány egy kertben a csodaszép pillangóknál és az egészen késő őszig nyíló hatalmas virágoknál? A Lepkebarát kert dobozban három vetőmagkeverék rejtőzik, melyből egy évelő ráadásul, a többinek meg visszaszedhető a magja, így következő évben is ültethető!

Madárbarátok nagykönyve

Fotó: Cser Kiadó

Nem csak környezetismeret tanároknak szóló könyv, csodálatos fotókkal és leírásokkal a legkülönfélébb kerti madarakról. Talán az egyik legszebb kiadvány, amit a témában az utóbbi időben láttunk, ráadásul most még kedvezményes áron beszerezhető. 830 madárfotót tartalmaz a könyv, érdekes olvasmányként, de önmagában már a képekért is beleszerettünk.

“Óvónénire szabva” – Filcilditől

Az őzike csoportnak készült ugyan, de mi lenne ha a Ti ovis csoportotoknak készülne ez a személyre szabott
23*52 cm-es képkeret (benne egy
15*22 cm-es képpel?

Filcildi munkáiban azt szeretjük, hogy a filc egyrészt “mindent kibír”, ráadásul kreatívan tudja felhasználni és ahány igény, annyi alkotás születik a keze nyomán. Most épp az Őzike-csoportnak. Hát nem gyönyörű?

A filcalkotások további nagy előnye, hogy nálunk a bejárati ajtón kültéren nagyjából egy éve ficeg kint egy őszi kopogtató…jó tudom, őszi és már lassan nyár van, de hát szeretem. A színe ugyanolyan, mint mikor kibontottam a csomagolásból, a hungarocell alap miatt nem “kopog” az ajtón a szélben sem, ha netán lefújja a szél és koszos lesz lemosom vízzel és hamar megszárad. Szóval kell ennél több?

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.