Dark Mode On / Off

Alumínium kerti bútor: A gyönyörű kert kellékei

Kertiraktár.hu - kertiraktar.hu . aluminium kerti bútor - gyönyörű kert kellékei -

A Kertiraktar.hu kínálatából a komfortos és praktikus kerti bútorokkal gyönyörű kertet varázsolhatunk. Most az alumínium kerti bútor a témánk.

A házhoz tartozó kertet általában igazi áldásnak tartják a tulajdonosok, hiszen annyi mindenre ad lehetőséget. Gyerekes családok esetében óriási privát játszótér alakítható ki, tűzrakónál lehet közösen sütögetni, főzőcskézni, grillezni. Lehet napozni, nyáron kirakhatunk egy medencét, vagy egyszerűen csak élvezhetjük a friss levegőt.

A kert azonban csak akkor tudja igazán jól betölteni a funkcióját, ha rendezett, praktikusan és esztétikusan kialakított, és persze a kényelmi szempontokra is odafigyelünk. Ehhez szükség van olyan kerti bútorokra, amik minden komfortot képesek biztosítani, ugyanakkor tartósak is. A kertiraktar.hu oldalon pontosan ilyenek közül lehet válogatni.

Milyen szempontok alapján válasszuk ki a kerti bútorokat?

Amikor bútorokat választunk az udvarra, alapvetően 3 szempontot szoktunk figyelembe venni:

• esztétikum

• prakitkusság

• strapabíróság.

A kerti bútorok már rég többet jelentenek azoknál a műanyag asztaloknál és székeknél, amelyeket 20-30 éve lehetett minden udvarban látni. Ezek amellett, hogy csúnyácskák, nem is igazán tartósak, nagyon hamar tönkremennek, hiszen a kertben folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Arról már nem is beszélve, hogy kényelem szempontjából is hagynak kívánnivalót maguk után, hiszen kemény műanyagról beszélünk.

Ennél sokkal tartósabbak az alumínium kerti bútorok, melyek kedvező tulajdonságai lehetővé teszik, hogy kint a kertben is hosszú éveken át megőrizzék szép kialakításukat, és maradéktalanul ellássák a feladatukat.

Az alumínium kerti bútorok gyönyörűen mutatnak, emlékeztetnek a valódi kovácsoltvas kapukra, tárgyakra. Csak éppen annál sokkal könnyebbek, jobban használhatók a mindennapokban, nem mellesleg olcsóbbak is. Az viszont tény, hogy képesek ugyanazt az eleganciát visszaadni, már ami a külsejüket illeti.

Miért jó alumínium bútort választani?

Amellett, hogy szépek, az alumínium kerti bútorok tökéletesen ellenállnak a külső hatásoknak. Ez annak is köszönhető, hogy a megfelelő festékkel és egyéb készítményekkel kezelik őket, amik még egy plusz védelmet biztosítanak magának az alumínium szerkezetnek.

Különböző színekben érhető el, így a modern, kissé romantikus fehértől az antik hatású, aranyozott/fekete színig bármilyet választhatunk a kertünkbe. Mivel az alumínium könnyű, egyszerűen mozgatható bútorokat kapunk, amik nem igényelnek különösebb karbantartást az alap tisztításon kívül.

Bár az alumínium kerti berendezés nem a legolcsóbb választás, összességében mégis megéri, mert nagyon időtálló. Ezt biztosan nem kell kétévente lecserélni, hiszen nem használódik el egykönnyen, nem keletkeznek rajta könnyen sérülések, nem törik el – ellentétben a műanyag székekkel, asztalokkal. Olyan eleganciát kölcsönöznek a kertünknek, amit más kerti bútorokkal biztosan nem tudnánk elérni. Nem egyszerű használati tárgyak, hanem egyben kiegészítők is a kertben.

Természetesen több különböző forma és kialakítás közül válogathatunk, hogy megtaláljuk azt, ami a leginkább passzol a kertünk stílusához.

Ha egyedi, különleges és tartós kerti bútorokra vágyunk, az alumínium lesz a jó választás!

#szponzorálttartalom * Alumínium kerti bútor * lakberendezés

Fotó: Depositphoto és a hirdető tulajdona

Ha kertet terveztetnél, akkor keress minket bátran!

OLVASS TOVÁBB:

Fa kerti bútorok felkészítése a télre

A nyári terasz

Környezettervezés vagy belsőépítészet?

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×