Dark Mode On / Off

Ajándékötletek Pedagógus napra

Május végén pedagógusnap és ideje elkezdeni SZMK-s szülőként a keresgélést, mert a jó ötletek megtalálásához idő kell. De most, hogy könnyebb legyen, összeszedtünk pár ajándéktippet, hogy igazán egyedi ajándékot tudjanak a gyerekek adni kedvenc tanáraiknak.

Family box – avagy a legkülönlegesebb chutney válogatás

Fotó: Gourmet&Delicious

A Gourmet & Delicious Manufaktúra háromdarabos válogatásdobozába kérhetsz bármit, ami szem-szájnak ingere: chunteykat és lekvárokat is, mint például a Nemzetközi Lekvárverseny Aranyérmes Rumos Diólekvár vagy a Narancsos sütőtöklekvár. De a chutney-kban sincs náluk hiány: Drakula csókja egy igazi favorit a termelői selyemfűmézzel és chilivel ksézült különlegesség és a Hétfejű Sárkány, mint az almás-gyömbéres-currys chutney, mely bármennyire hihetetlen nem egy emberről lett elnevezve, aki Hétfejű Sárkány, hanem a hétféle összetevőről kapta a mókás és hangzatos nevet. A Manufaktúra teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni, igazán pazar összeállítást tudsz varázsolni a dobozokba.

DIY Tavaszi-nyári koszorú a Virágdíszektől

Fotó: Virágdíszek

A mi időnkben még, úgy jó 20 évvel ezelőtt a tanárok között rengeteg kézműveskedni szerető pedagógus volt. Talán a tanári pálya iránti vonzalmam is emiatt lehetett (és nem is véletlen lettem az – szerk.), és gyakorló tanárként is kerestem az olyan ötleteket, ami a tanítás mellett egyrészt feltölt, másrészt új irányokat nyit meg a saját fejlődésemben, amivel tágíthatom a diákjaim tudását is. Így került bele ez az igazán különleges ajándékötlet, melyet Wagner Ildi álmodott meg és így került fel a boltunkba is.

A DIY dobozban minden benne van, ami egy kopogtatóhoz vagy tavaszi-nyári asztaldíszhez szükséges lehet, ráadásul az osztályterem ajtaján is kiválóan mutat.

Lepkebarát kert doboz – kertbarát tanároknak

Van szebb látvány egy kertben a csodaszép pillangóknál és az egészen késő őszig nyíló hatalmas virágoknál? A Lepkebarát kert dobozban három vetőmagkeverék rejtőzik, melyből egy évelő ráadásul, a többinek meg visszaszedhető a magja, így következő évben is ültethető!

Madárbarátok nagykönyve

Fotó: Cser Kiadó

Nem csak környezetismeret tanároknak szóló könyv, csodálatos fotókkal és leírásokkal a legkülönfélébb kerti madarakról. Talán az egyik legszebb kiadvány, amit a témában az utóbbi időben láttunk, ráadásul most még kedvezményes áron beszerezhető. 830 madárfotót tartalmaz a könyv, érdekes olvasmányként, de önmagában már a képekért is beleszerettünk.

“Óvónénire szabva” – Filcilditől

Az őzike csoportnak készült ugyan, de mi lenne ha a Ti ovis csoportotoknak készülne ez a személyre szabott
23*52 cm-es képkeret (benne egy
15*22 cm-es képpel?

Filcildi munkáiban azt szeretjük, hogy a filc egyrészt “mindent kibír”, ráadásul kreatívan tudja felhasználni és ahány igény, annyi alkotás születik a keze nyomán. Most épp az Őzike-csoportnak. Hát nem gyönyörű?

A filcalkotások további nagy előnye, hogy nálunk a bejárati ajtón kültéren nagyjából egy éve ficeg kint egy őszi kopogtató…jó tudom, őszi és már lassan nyár van, de hát szeretem. A színe ugyanolyan, mint mikor kibontottam a csomagolásból, a hungarocell alap miatt nem “kopog” az ajtón a szélben sem, ha netán lefújja a szél és koszos lesz lemosom vízzel és hamar megszárad. Szóval kell ennél több?

Ajánlott cikkek