Dark Mode On / Off

5 tuti nyári könyv, amit érdemes olvasnod kert témában

Kislány korom óta szeretek olvasni és a nagy családi könyvtárban is rejtőzik rengeteg könyv, több, mint 5000 példány, vagyis mindenről van egy könyv, ami csak egy családban érdeklődési kör lehet. Most az 5 kedvenc kertészeti vagy növényekkel kapcsolatos könyvemet hoztam el Nektek:

Ha érdekel a kertészkedés és nem akarsz vastag könyveket bújni, akkor a kertész zsebkönyveinket Neked találtuk ki.

Nem tagadom, imádom a színes pillangókat, így a mi gazdaságunk és kertünk is lepkebarát kert. Van nekik itató is, de azért odafigyelünk a termesztésben fontos kártételükre is (hernyókártételek). Ha a Lepkebarát kertről tanulnál, olvasnál, akkor ezt a könyvet Neked találták ki!

Mivel az illóolajoknak is nagy rajongóik vagyunk, az aromaterápia a kertben is fontos számunkra, így egy Illóolajokkal a növényvédelemben kiadványt is ajánlok, amiben rengeteg fontos illóolajos receptúra van. Ráadásul ha már egyszer megvásároltad, akkor jogosult leszel az összes frissített kiadásra utána ebből az ebookból!

És jöhet is az ötödik ajánlani szánt könyv, mely szintén alapműnek számít nálunk.

A Vidéken Újrakezdők – ahogyan mi látjuk cenzúra nélkül egy olyan alapmű, amit a vidéken újrakezdeni vágyóknak ajánlunk. Tele van ötlettel, tippel és olyan fortéllyal, amit a két szerzőnek saját magának kellett kitaposni maga előtt, tapasztalataikat osztják meg a könyvben, így segítségül van a karosszékben még álmodozóknak is. A könyvnek története is van. Majd másfél évet ült több kiadó asztalánál, amikor azért utasították el, mert csak cenzúrázva (pont a hasznos) részeket kivágva akarták megjelentetni, félrevezetve ezzel az újrakezdeni vágyók népes táborát. A cenzúrában kikerült volna a könyvből az Önértékelő teszt is, ami segít a döntésben és rendszerezi a leköltözés indokait, érveit – vagyis segít dönteni. Egy igazi családtervező is egyben!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×