Dark Mode On / Off

Újdonságok a könyvkínálatunkban!

kertészeti és szakácskönyvek

Ha már közeledik a karácsony, akkor mi is kicsit jobban feltöltekeztünk könyvekkel, mert ebben az időszakban a könyv is az ajándéklistákon szerepel. Ráadásul nagyszerű mindegyik újdonságunk! Nézzük is sorra, mi érkezett a webshopba!

Növényvédelem iránt érdeklődőknek

A Kártevők és kórokozók a kertben egy nagyszerű és hiánypótló kiadvány, mely kiváló szerzőtársak tollából került könyv formátumba. Akár hobbikertészként, akár már gyakorló kertészként keresel olyan szakirodalmat, mely könnyebbé teszi a kerti növényvédelmet, akkor ez tipikusan az a könyv lesz.

A természetesség hívőinek

A Festés növényekkel azért egy különleges könyvünk, mert az utóbbi időben egyre nagyobb divat lett a természetes dolgok szeretete, a natúrkozmetikumoktól kezdve a zerowaste ruhatárig. Rengeteg ötlet, receptúra, amit otthon is könnyen kivitelezhetünk, ha ruhafestésről van szó.

Gyümölcsfa-tulajdonosoknak

A Metszés zsebkönyve bár nem pótolja a szakszerű embertől való személyes tanulást, ahogy egy youtube videó sem fogja várhatóan soha, azért egy nagyon jó támpont az érdekes rajzokkal, ábrákkal és magyarázatokkal. A könyv igen kedvelt a házikert tulajdonosok és még a nagy gyümölcsösök tulajdonosai között is, mert szakmailag megállja a helyét.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×