Dark Mode On / Off

Újdonságok a boltban! Natúrkozmetikumokkal készültünk

Ki örül annyira, mint mi, amikor azt mondjuk, hogy már illóolajkeverékeink is vannak és mindezt hosszú idő után, sok kísérletezéssel újdonságként a bolt kínálatába tehettük?

Hasznos és jó dolgokat szeretünk tartani a boltunkban. Igaz ez a natúrkozmetikumok világára is. Ennek egyik oka az, hogy az a drága, ami rossz elv, miszerint a felelős vásárláshoz felelősségteljes termékekre is szükség van. A másik az, hogy hasznosak legyenek a termékek.

A Biopark Cosmetics illóolajaiból készülő keverékekre sok évet kellett várni, de nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk végre őket!

Hess Rovar és a Rovarcsípésre keverék

Itt éred el a boltban!

Minden természetjárót, kertészkedőt zavarnak az olyan rovarok, melyek még akár veszélyesek is lehetnek. Most nem a katicalárvákra gondolunk, hanem inkább a szúnyogokra, a bosszantó legyekre és a kullancsokra. Sokan azért nem járnak kirándulni, mert félnek a rovaroktól és így egy olyan élménytől esnek el, amit később biztosan bánni fognak.

Ha Téged is zavarnak a rovarok túrázáskor vagy kertészkedéskor, akkor a HESS ROVAR rovarriasztó keverék Neked készült.

Ezen kívül újdonságok sokasága is lett a nyáron, hiszen dolgosan telnek a napok. Natúrkozmetikumok lehetnek más hatásúak is a bőrápolás mellett.

Fájdalmas kertészkedés? Túl nagy meleg?

A Biopark Cosmetics illóolajai között rengeteg olyan illóolaj és bázisolaj van, mely alkalmas Hűsítő keverék gyártására. Nemcsak tisztaságukból fakadóan, hanem azért is, mert maga az olaj tulajdonsága adja a hatás alapját.

Itt éred el a boltban!

A HŰS FRISSÍTŐ keverék pont erre hivatott, hogy egy forró nyári napon, amikor ezer fokosnak érzed magad, akkor legyen egy módod lehűteni a kezed, talpad, bőröd. 100 % tiszta, természetes növényi alapú összetevőkkel és a Biopark Cosmetics illóolajaival ez gyerekjáték.

A praktikus pumpás kiszerelés miatt magaddal is viheted.

Hagyd a keveréket beszívódni és ne menj be vele a medencébe. De estére kiváló lesz, amikor azért nem tudsz aludni, mert forró minden végtagod a napközben “eltárolt” melegtől. Mi teszteltük magunkon és nagyon jó tapasztalataink lettek vele. Imádjuk.

Natúrkozmetikum másképp. Bátor vagyok, vagyis legyőzöm a gonoszt!

Amikor legutóbb egy pánikbeteg vevőnk arról érdeklődött, hogy tudunk-e neki adni bármit a félelmeire, akkor feladta a leckét rendesen. Aromaterapeutaként rögtön az olyan illóolajokhoz nyúlnánk, ami erre a problémára hivatott. Ekkor összedugtuk a fejünket a kozmetikus-vegyész szakemberünkkel és rögtön készített egy erre való keveréket, tudományos alapokon, kifejezetten a pánikbetegek részére.

Először szkeptikusak voltunk (na nem Eszter tudásában!), mert a vevő évek óta romló állapotot mutatott és a postaládáig képtelen volt lemenni, mert attól félt, hogy megtámadja valami. Ez nagyon szomorú dolog és itt jött a szakértőink közös tudása, amit azonnal beleraktunk ebbe a termékbe és a klinikai teszteken is nagyon szépen vizsgázott kiegészítő segítségként.

Tehát ha natúrkozmetikumra van szükséged, akkor a lehetőségek tárháza szinte határtalan, mert gyakorlatilag a hatást tudományos keretek között el lehet érni, ehhez rendkívül jó szakemberekkel vettük körbe magunkat (természetgyógyász-orvosok, vegyész-kozmetikusok, kozmetikusok, aromaterapeuták….)

Érdekel a Bátor vagyok keverék? Itt éred el!

Tudod a keverékek nem csodaszerek. Jól alkalmazhatók kiegészítésként és betegség esetén természetesen először orvossal kell konzultálni. Az aromaterápia csodálatos dolog, de nem helyettesíti a valódi orvosi diagnózist. Natúrkozmetikumok és természetes keverékek főleg azt a plusz esszenciát adják az életedhez, amire szükséged van.

Érdekel az illóolajok világa és kérdeznél egy zárt közösségben? Csatlakozz az Illóolajos csevegő csoportunkhoz!

Ajánlott cikkek