Dark Mode On / Off

Újdonságok a boltban! Natúrkozmetikumokkal készültünk

Ki örül annyira, mint mi, amikor azt mondjuk, hogy már illóolajkeverékeink is vannak és mindezt hosszú idő után, sok kísérletezéssel újdonságként a bolt kínálatába tehettük?

Hasznos és jó dolgokat szeretünk tartani a boltunkban. Igaz ez a natúrkozmetikumok világára is. Ennek egyik oka az, hogy az a drága, ami rossz elv, miszerint a felelős vásárláshoz felelősségteljes termékekre is szükség van. A másik az, hogy hasznosak legyenek a termékek.

A Biopark Cosmetics illóolajaiból készülő keverékekre sok évet kellett várni, de nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk végre őket!

Hess Rovar és a Rovarcsípésre keverék

Itt éred el a boltban!

Minden természetjárót, kertészkedőt zavarnak az olyan rovarok, melyek még akár veszélyesek is lehetnek. Most nem a katicalárvákra gondolunk, hanem inkább a szúnyogokra, a bosszantó legyekre és a kullancsokra. Sokan azért nem járnak kirándulni, mert félnek a rovaroktól és így egy olyan élménytől esnek el, amit később biztosan bánni fognak.

Ha Téged is zavarnak a rovarok túrázáskor vagy kertészkedéskor, akkor a HESS ROVAR rovarriasztó keverék Neked készült.

Ezen kívül újdonságok sokasága is lett a nyáron, hiszen dolgosan telnek a napok. Natúrkozmetikumok lehetnek más hatásúak is a bőrápolás mellett.

Fájdalmas kertészkedés? Túl nagy meleg?

A Biopark Cosmetics illóolajai között rengeteg olyan illóolaj és bázisolaj van, mely alkalmas Hűsítő keverék gyártására. Nemcsak tisztaságukból fakadóan, hanem azért is, mert maga az olaj tulajdonsága adja a hatás alapját.

Itt éred el a boltban!

A HŰS FRISSÍTŐ keverék pont erre hivatott, hogy egy forró nyári napon, amikor ezer fokosnak érzed magad, akkor legyen egy módod lehűteni a kezed, talpad, bőröd. 100 % tiszta, természetes növényi alapú összetevőkkel és a Biopark Cosmetics illóolajaival ez gyerekjáték.

A praktikus pumpás kiszerelés miatt magaddal is viheted.

Hagyd a keveréket beszívódni és ne menj be vele a medencébe. De estére kiváló lesz, amikor azért nem tudsz aludni, mert forró minden végtagod a napközben “eltárolt” melegtől. Mi teszteltük magunkon és nagyon jó tapasztalataink lettek vele. Imádjuk.

Natúrkozmetikum másképp. Bátor vagyok, vagyis legyőzöm a gonoszt!

Amikor legutóbb egy pánikbeteg vevőnk arról érdeklődött, hogy tudunk-e neki adni bármit a félelmeire, akkor feladta a leckét rendesen. Aromaterapeutaként rögtön az olyan illóolajokhoz nyúlnánk, ami erre a problémára hivatott. Ekkor összedugtuk a fejünket a kozmetikus-vegyész szakemberünkkel és rögtön készített egy erre való keveréket, tudományos alapokon, kifejezetten a pánikbetegek részére.

Először szkeptikusak voltunk (na nem Eszter tudásában!), mert a vevő évek óta romló állapotot mutatott és a postaládáig képtelen volt lemenni, mert attól félt, hogy megtámadja valami. Ez nagyon szomorú dolog és itt jött a szakértőink közös tudása, amit azonnal beleraktunk ebbe a termékbe és a klinikai teszteken is nagyon szépen vizsgázott kiegészítő segítségként.

Tehát ha natúrkozmetikumra van szükséged, akkor a lehetőségek tárháza szinte határtalan, mert gyakorlatilag a hatást tudományos keretek között el lehet érni, ehhez rendkívül jó szakemberekkel vettük körbe magunkat (természetgyógyász-orvosok, vegyész-kozmetikusok, kozmetikusok, aromaterapeuták….)

Érdekel a Bátor vagyok keverék? Itt éred el!

Tudod a keverékek nem csodaszerek. Jól alkalmazhatók kiegészítésként és betegség esetén természetesen először orvossal kell konzultálni. Az aromaterápia csodálatos dolog, de nem helyettesíti a valódi orvosi diagnózist. Natúrkozmetikumok és természetes keverékek főleg azt a plusz esszenciát adják az életedhez, amire szükséged van.

Érdekel az illóolajok világa és kérdeznél egy zárt közösségben? Csatlakozz az Illóolajos csevegő csoportunkhoz!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×