Dark Mode On / Off

Így néz ki JLo otthona!

Celebotthon sorozatunk következő részében Jenifer Lopez otthonát lestük meg. Mi tagadás, szuper ízlése van!

Állítólag a ház teljes értéke 5 milliárdba kerül, bár a bulvárcikkekből nem derül ki, hogy ez milyen pénznemben értendő. Magyar forintban igen szép összeg és a jó hír annak, akinek lapul épp öt milliárd a zsebében, hogy a ház eladó.

JLo házát az egyik britt magazin fotózta be még tavaly, aminek azért is örülhetünk, hiszen a híresség keveseket enged be a sajtó közül házába. Az igényes és otthonos villa letisztult és világos színeivel szerintünk sokaknak lesz a kedvence. Korábbi cikkünkben is egy csodálatos otthonba jártunk, reméljük ez is lenyűgöz titeket!

A több nappaliból ez az egyik:

Fotó: O&K

A letisztult színvilág az egész otthonára jellemző, a hatalmas ablakok pazar kilátást biztosítanak a ház lakóinak.

Magyar módra mi is lehetne a második helység, amit szemügyre veszünk? A konyha, bizony! Amerikai konyhás és mi tagadás: elfogadnánk, ugye? Viszonylag nagy konyhapult, egyszerű, de annál szebb bútorzat, a falon a kőberakás is gusztusos, stílusos. Egyszerűen tökéletes.

Mintha egy szállodában járnánk, abból is valahol az Executive Lakosztályok valamelyikében. A kristálycsillártól a könyvespolcok között álló kádig elegáns kialakítású az egész fürdőszoba, mely méretét tekintve sem mondható átlagosnak. Míg a konyha talán nem is számít hatalmasnak, addig a szépítkezés helye annál inkább.

Letisztult és egyszerű. Kell ennél több egy pihentető alváshoz?

És ha már egy énekesnőnél járunk, akkor mi is lehet a legfontosabb helység a nappali, konyha és fürdő mellett? Hát a saját, különbejáratú stúdió, ahol kedvére gyakorolhat, dolgozhat, komponálhat. Minden zenész álma egy ilyen otthoni stúdiófelszerelés!

Szeretnél még több ilyen lakást és luxusbirtokot meglesni? Ha igen, kövesd oldalunkat, hamarosan újabb ismert ember otthonával jövünk Lakberendezés rovatunkban!

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

MÁR A YOUTUBE-ON IS! IRATKOZZ FEL!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE HASZNOS TARTALMAKÉRT!

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Kertész- mérnök

V. Topor Erika Okl. kertészmérnök, szakújságíróként 2003 óta foglalkozom a hobbikertészek mindennapjaiban felmerülő kérdések megválaszolásával.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
44 vélemény
×