Dark Mode On / Off

Távfelügyelet árak – milyen összeggel kell számoljunk?

alarmdirect - távfelügyelet - kertportál

Ha a távfelügyelet árak kerülnek terítékre, fontos tudnunk, hogy a minőség – bár azt minden esetben meg kell fizetni – nem automatikusan egyenlő a csillagászati összegekkel. Ha kompromisszumoktól mentes minőségre vágyunk, ám nem szeretnénk kifosztani a családi kasszát, az Alarmdirect profi csapatával megtaláljuk a számításainkat!

0-24 órás védelem, kivonuló járőrszolgálattal – szükség van erre egyáltalán?

Abszolút! Sajnos, a világ, amelyben élünk, indokolttá teszi a fokozott körültekintést a részünkről. A biztonságtechnikai egységek palettája roppant széles, ám nem túlzunk, ha kijelentjük, maximális biztonságérzetet a távfelügyeleti szolgáltatás hozhatja el a számunkra. Az Alarmdirect csapata az ország egész területén vállal kiszállást, és kizárólag megbízható, nívós riasztó-, illetve kamerarendszereket telepít. Amennyiben célszerűnek látjuk, szükség esetén kivonuló járőrszolgálat is biztosíthatja a családunk és vagyontárgyaink teljeskörű biztonságát.

A számok sohasem hazudnak

A biztosítócégek felmérései szerint, a távfelügyelettel rendelkező ingatlanok esetében jóval kisebb eséllyel lehet bűncselekmények elkövetésére számítani, mint azon lakások esetén, ahol még nem megoldott a modern technika kiépítése.

Hogyan kell elképzelni a szolgáltatást élesben?

A távfelügyelet szolgáltatás pontosan az, amit az elnevezése is elárul: amíg a háztartás lakói távol tartózkodnak az otthonuktól, a rendszer „őrt áll”. Ha bármilyen esemény történik – akkumulátor lemerülése, áramszünet, konkrét behatolási kísérlet stb.-, a rendszer jelzést küld a 0-24-ben működő központba, ahol a tapasztalt, képzett diszpécserek azonnal megteszik a kellő intézkedéseket (például értesítik az illetékeseket, járőrszolgálatot küldenek a helyszínre).

Távfelügyelet árak – cégek és magánszemélyek esetében

Más díjszabás vonatkozik havi viszonylatban a családi házakra, lakásokra és más a cégekre. A céges objektumok esetében a végső díjat az adott terület pontos paraméterei határozzák meg. Az SMS-, eseménylista küldése, illetve a már említett járószolgálat igénylése némi felárral jár, ám a havidíjak még így is bőven a baráti, megfizethető kategóriába tartoznak.

Borítókép: a hirdető tulajdona

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×