Dark Mode On / Off

Örökvirág – papírból, amit öntözni sem kell

Egyszerű és mégis szép dekorációra vágysz, ami nem kér semmi ápolást, egyszerűen csak csodás? Íme egy ötlet a Living Papertől.

Folyamatosan keressük Nektek az olyan ötleteket, amivel egyszerűbben és látványosabban tudjátok otthonotokat dekorálni. Az Ünnepi Gasztroblogger Fesztiválon futottunk össze Líviával és csodálatos papírvirágjaival.

Hazánkban is egyre közkedveltebb a papírvirág dekoráció rendezvényre és lakásba egyaránt. Így karácsony előtt az adventi időszakban is kiválóan fokozzák az ünnepi hangulatot, hiszen mesés mikulásvirágok is kaphatóak Lívia boltjában.

Nálatok is hamar elhervad a mikulásvirág? Nézzétek ezt az élőhöz megszólalásig hasonlító papírvirágot! No ezt tényleg nem kell locsolnod, mégis pompázni fog az ünnepek alatt!

Szinén papírból készültek ezek a bájos kis fenyőfák is, melyek az ünnepi asztal ékei lehetnek. Bizony ez is papírból készül. Minden egyes kis apró virág kézi munka eredménye.

És jöjjön a végén egy kedves ajándékötlet szintén papírvirágból, mely akár karácsonyra is megfelelő ötlet lehet, ha szeretnéd otthonodat, nappalidat, hálószobádat, vagy a kis – és nagylányok szobáját dekorálni!

Keresd Vámosi Líviát, a Living Paper kreatív alkotóját, aki szívesen ötletel a megrendelővel, hogy a legmegfelelőbbet hozza létre vásárló legnagyobb örömére.

#nemszponzorálttartalom

HA TETSZETT ÍRÁSUNK, OSZD MEG BARÁTAIDDAL, ISMERŐSEIDDEL IS FACEBOOKON VAGY INSTAGRAMON

KÉRDÉSED VAN? FÓRUMUNKAT A FACEBOOKON TALÁLOD!

MÁR A YOUTUBE-ON IS! IRATKOZZ FEL!

Riport: Lélegzetelállító virágköltemények – agyagból

Időtakarékos karácsonyi dekorációk

Ajánlott cikkek