Dark Mode On / Off

Nem olvas a gyerek? Cuki kiegészítőkkel kedvet kap

soadyart málna könyvjelző tengerimalac nem olvas a gyerek

Gyakori panasz a szülőknél, hogy a gyerekek nem szeretnek olvasni. Ezért úgy gondoltuk, beszerzünk pár kedvcsináló cukiságot a könyveink mellé, amivel már többen könyvetragadtak!

Akár hiszitek, akár nem, néha nagyon egyszerű dolgokon múlik az, hogy a gyerek szeret-e valamit vagy sem. Persze ez lehet egy rossz élmény, lehet az is, hogy nem jó a könyv, amit olvasni kéne vagy épp unja az egészet. De ha szerethetővé tesszük a könyvolvasást számukra, akkor máris másképp állnak hozzá a dologhoz. Több vevőnk jelezte, hogy miután beköltöztek az új barátok a könyvek mellé, a gyerekek nagyobb kedvvel vették kézbe az olvasnivalót is, szinte menő lett az iskolában is a szebbnél-szebb könyvjelző.

Hát egy magyar kézműves alkotónak hála ez már nálunk is elérhető, mert Soady Art mágneses könyvjelzőit még a felnőttek is szívesen használják. Nekem egy kekszrajongó tengerimalacos van az éjjeli szekrényemen az aktuális könyvben….

Az a bizonyos kekszrajongó tengerimalacos mágneses könyvjelző

Amikor először megjelentünk ezzel a tengerimalacos, egyesek szerint hörcsögös mágneses könyvjelzővel, a gyerekek rögtön kérdezték: cicás nincs? Sünis van?

Na így nem volt kérdés, be kellett tárazni mindenféle cuki könyvjelzőből. A szülők első kérdése: De minek az neked, nem is szeretsz olvasni?

Mire a gyerek felcsattant, hogy akkor innentől fogok szeretni, mert a cica megmutatja hol tartok és még bábozni is lehet vele. Na ennyit erről….bővült a cicás-tengerimalacos állatpark nálunk is.

Pár régi vevőnktől később megkérdeztük, hatott-e a könyvjelző és lett-e több könyvforgatás. Meglepő módon bizony igen! Mivel volt egy plusz szerethető dolog az olvasásban, így már örömmel vették kezükbe a könyvet, mert a lapok között fent egy mosolygós málna, cica vagy épp tengerimalac vigyorgott vissza rájuk.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény

You have successfully subscribed to the newsletter

Hupsz....valami elromlott. Kérjük, próbáld újra! :)

A Kertportál az általad ezen az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy kapcsolatba lépjünk veled, valamint frissítéseket és kertészeti tippeket küldjünk neked.