Dark Mode On / Off

Nem olvas a gyerek? Cuki kiegészítőkkel kedvet kap

soadyart málna könyvjelző tengerimalac nem olvas a gyerek

Gyakori panasz a szülőknél, hogy a gyerekek nem szeretnek olvasni. Ezért úgy gondoltuk, beszerzünk pár kedvcsináló cukiságot a könyveink mellé, amivel már többen könyvetragadtak!

Akár hiszitek, akár nem, néha nagyon egyszerű dolgokon múlik az, hogy a gyerek szeret-e valamit vagy sem. Persze ez lehet egy rossz élmény, lehet az is, hogy nem jó a könyv, amit olvasni kéne vagy épp unja az egészet. De ha szerethetővé tesszük a könyvolvasást számukra, akkor máris másképp állnak hozzá a dologhoz. Több vevőnk jelezte, hogy miután beköltöztek az új barátok a könyvek mellé, a gyerekek nagyobb kedvvel vették kézbe az olvasnivalót is, szinte menő lett az iskolában is a szebbnél-szebb könyvjelző.

Hát egy magyar kézműves alkotónak hála ez már nálunk is elérhető, mert Soady Art mágneses könyvjelzőit még a felnőttek is szívesen használják. Nekem egy kekszrajongó tengerimalacos van az éjjeli szekrényemen az aktuális könyvben….

Az a bizonyos kekszrajongó tengerimalacos mágneses könyvjelző

Amikor először megjelentünk ezzel a tengerimalacos, egyesek szerint hörcsögös mágneses könyvjelzővel, a gyerekek rögtön kérdezték: cicás nincs? Sünis van?

Na így nem volt kérdés, be kellett tárazni mindenféle cuki könyvjelzőből. A szülők első kérdése: De minek az neked, nem is szeretsz olvasni?

Mire a gyerek felcsattant, hogy akkor innentől fogok szeretni, mert a cica megmutatja hol tartok és még bábozni is lehet vele. Na ennyit erről….bővült a cicás-tengerimalacos állatpark nálunk is.

Pár régi vevőnktől később megkérdeztük, hatott-e a könyvjelző és lett-e több könyvforgatás. Meglepő módon bizony igen! Mivel volt egy plusz szerethető dolog az olvasásban, így már örömmel vették kezükbe a könyvet, mert a lapok között fent egy mosolygós málna, cica vagy épp tengerimalac vigyorgott vissza rájuk.

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×