Dark Mode On / Off

Milyen játékok szórakoztatják legjobban gyermekeit a kertben

Milyen játékok szórakoztatják legjobban gyermekeit a kertben

Az egészséges és boldog gyerekek sosem ülnek sokáig egy helyben és mindig valamilyen csínytevésre készülnek. Ez kétszeresen igaz például a kertekben, ahol rengeteg idő és tér áll rendelkezésükre, hogy lefoglalják a figyelmüket. Szó szerint emberfeletti feladat őket csendben tartani.

A gyermekekkel való nagyszerű törődés egyik módja, ha a kertben tudod őket lefoglalni. Ma néhány érdekes látványosságról és játékról fogunk beszélni, amelyek szó szerint tökéletesek a kertbe, és napokig lekötik a gyerekeket.

A kerti trambulinok szórakoztatják gyermekeit és barátaikat

trambulin a gyermekek egyik legnépszerűbb szabdtéri játéka. Nem csak a kertben, hanem többé-kevésbé bárhol használható. A gyerekek nagyon jól szórakoznak ugrálás közben, és egyúttal kihasználhatják a trambulin nyújtotta előnyöket.

A trambulinon játszó kisgyerekek látványa azt a benyomást kelti, hogy ez nagyon könnyű tevékenység. Viszont az ugrálás nagyon sok előnnyel rendelkezik, ami a mozgáskoordinációt illeti. Ennek során a gyerekek számos új készséget és képességet tanulnak meg, miközben ugrálnak és tombolnak a trambulinon. Maga az ugrálás fizikailag megterhelő. Később, amikor a gyerekek eljutnak abba a szakaszba, hogy bonyolultabb ugrásokat és trükköket végezzenek a trambulinon, javul a koordinációjuk, a ritmusérzékük és más fontos tulajdonságaik, amelyek az életben biztosan jól jönnek majd.

kerti trambulin manapság már nem drága mulatság. Ugyanakkor korlátlan szórakozást és mindenekelőtt ami a legfontosabb,biztonságot kínálják. A kerti trambulinok biztonsági hálóval vannak ellátva, amely megvédi a gyermekeket a trambulinról való leeséstől. Hasonlóképpen, a trambulinokhoz egy létra is tartozik a biztonság növelése érdekében, ami megkönnyíti a gyermekek számára a trambulinra való fel- és leszállást.

Hinták, ugrálóvárak és pedálos autók is szórakoztatjhatják a legkisebbeket

A trambulinok a legkisebbek számára még nem jelentenek nagy élményt. Éppen ellenkezőleg, különböző játékautók és ugrálóvárak sokkal jobban lekötik őket. A játékautók többnyire időtálló műanyagból készülnek, és a vásárló mindig kap információt arról, hogy a gyermek hány éves korától használhatja biztonságosan az autót.

A pedálos autók a hagyományos kerékpárok pedáljaihoz hasonló mechanizmussal rendelkeznek, azzal a különbséggel, hogy a gyerekek így egy sokkal stabilabb és biztonságosabb járművön ülnek. Ezáltal tökéletes játék a kisfiúk és kislányok számára, hogy szórakozzanak és közlekedjenek anélkül, hogy leesnének és megsérülnének közben.

Hagyományos attrakció, amely nemcsak a kicsiket, hanem a nagyobb gyerekeket is vonzza, a hinták. A hintákról még az is elmondható, hogy szinte senki sem nő ki belőlük, és még a nagyok is gyakran nagyon szívesen ülnek fel rá hintázni. A hinta méretét válassz gyermeke korához függően. A magasság beállítása kizárólag Öntől függ, és ezzel együtt természetesen az is, hogy milyen sebességgel lendíti a gyermeket.

A gyermek fejlődéséhez kétségkívül szükség van játékra. Minél szélesebb skálát próbálhatnak ki, annál szembetűnőbb a fejlődésük. Különféle játékokat találhat a www.hawaj.hu webáruházban.

Borítókép: Pexels

Ajánlott cikkek

What Our Clients Say
66 vélemény
×