Dark Mode On / Off

Milyen a jó szék?

Az Impala céget elsősorban a székek forgalmazásának irányából ismerni. Hány típust tartanak, amitől Székkirályok lettek, és mi volt az alapkoncepció?

Az Impala Bútorkereskedő Kft., közismertebb nevén a Székkirály az ország legnagyobb, azonnal elvihető választékával rendelkező székáruháza. Több mint 10 000-féle szék közül válogathatnak ügyfeleink, melyeket személyre is szabhatnak, hiszen lehetőségük van 500-féle szövetből válogatni, és akár hozott anyagból is tudunk dolgozni. Sőt, nagytételű megrendelés esetén egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. A Székkirálynál azonban nem csak székvásárlásra van lehetőség. Komplett étkezőgarnitúrák, tömörfa asztalok, iroda- és forgószékek, fotelek, koktélfotelek, bárszékek, kerti bútorok és egyéb kiegészítő bútorok is vannak széles választékban. Áruházunk különlegessége, hogy a dohányzóasztalok és kisbútorok mellett, egyedülálló kínálattal rendelkezünk asztallábakból is, sőt elmondhatjuk, hogy az egyik legolcsóbb áruház vagyunk e tekintetben.

Alapkoncepciónk és hosszú évek óta küldetésünk kiszolgálni azokat a vásárlókat, akik minőségi bútorra vágynak megfizethető áron. Legyen ez akár családi fészek, otthoni ebédlő, sok munkaállomásos irodai környezet vagy akár egy vendéglátó-ipari egység.

A legnagyobb kiállításokon mindig jelen vannak. Mit várnak az idei Otthon Design kiállítástól?

Az idei Otthon Design kiállításon szeretnénk bemutatni folyamatosan bővülő kínálatunk legfrissebb tagjait. Itt fog először bemutatkozni a nagyon kedvező árú, szinte minden részében állítható irodaszékünk az OF-0751, melyen már nemcsak a megszokott beállításokat – mint ülésmagasság, vagy a támla dőlésszöge – lehet változtatni, de a kartámla, vagy sok más mellett épp a fejrész is mozgatható rajta. Nemrég érkezett 7 új tömörfa-asztal modell, melyek már a konyhakiállításon is nagy sikert arattak, ezen kívül bemutatkoznak a 2015-ös kerti bútorok, valamint étkezőszékek is. Mindezt természetesen akciókkal is vonzóbbá tesszük.

Hány éve vannak a piacon és mi a célkitűzésük?

Idestova több mint 25 éve vagyunk jelen a hazai piacon. Az elsődleges célunk, hogy nálunk mindenki megtalálhatja igényeinek, stílusának és természetesen a pénztárcájának megfelelő széket, bútort. Nem csak a magánemberek, hanem a vállalkozások és vendéglátóegységek számára is olyan minőségi termékeket kínálunk, melyek hosszú időn keresztül szolgálják otthonukat, irodájukat, éttermüket, cukrászdájukat vagy éppen hoteleiket.

Lesz-e valami különleges ajánlatuk a kiállításra látogatók részére?

Természetesen készülünk különleges ajánlatokkal is a kiállításra érkezők számára. Akciók és letölthető kuponok is várják a vásárlókat, amit a kiállítás honlapján érdemes keresni! De készülünk egyedi, színes bútorkülönlegességekkel, kerti bútor ajánlatokkal, állítható irodaszékekkel és játékkal is.

Lehetőség van-e extrákat kérni egy étkezőgarnitúránál vagy székgarnitúránál?

Igen, ez egyértelműen az egyik erősségünk. Lehetőség van általában a fa 30 árnyalata és több mint 500-féle szövet közül választani, hogy a legmegfelelőbb kárpitozást választhassák vásárlóink bútoraikhoz. De lehetőség van saját anyagból is kárpitozást kérni, így akár igazán egyedülálló bútora is lehet bárkinek. Az étkezőgarnitúráink 90 százalékban szabadon variálhatóak, bármely asztalhoz bármelyik széktípus választható, sőt olyanra is van lehetőség, hogy az asztalfőre eső székek (vagy akár mindegyik szék) más-más típusból való darabok legyenek, mint a többi szék az asztal körül, így gyakorlatilag a variációk száma végtelen. Nagytételben történő megrendelés esetén, akár egyedi megrendeléseket is felveszünk.

Mitől jó egy jó szék?

Ez egy nehéz kérdés, hiszen jórészt attól függ, milyen funkcióra szánjuk. Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a jó szék kényelmes, de természetesen ez is mindenkinek mást jelent. Van, aki a háttámlás, süppedős híve, más a keményebb, támla nélküli székeket szereti, megint mást csak az elegáns megjelenés, vagy épp a bohókás stílus érdekli. Hogyha egész nap a kiválasztott széken szeretnénk ülni, fontos az ergonómia, a kényelem és az állíthatóság. Egy tökéletes irodaszék például ilyen. Egy bárszék esetében sokkal fontosabb a stabilitás, a stílus és az állítható ülésmagasság. Ha csak nagyobb vendégszám esetén van szükség az ülőalkalmatosságokra, lehet, hogy épp a rakásolhatósága miatt lesz jó az a szék.

Persze vannak alapvető elvárások, mint például a strapabíróság, és az esztétikum. De a fontosabb tulajdonságok közé tartozik a könnyű tisztíthatóság, vagy a súly kérdése is. Összességében azt mondhatjuk, hogy egy szék akkor jó, ha tökéletesen képes ellátni azt a funkciót, amire az ügyfél használni szeretné, és képes megfelelni az általa támasztott funkcionális és esztétikai kritériumoknak is.

Impala Bútorkereskedő kft. – A Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.szekkiraly.huwww.impala.hu
webshop: www.szekplaza.hu

Ajánlott cikkek